Visolie supplementen voor de behandeling van astma

March 23

Visolie supplementen voor de behandeling van astma

Astma is een respiratoire aandoening die optreedt wanneer de longen en de luchtwegen worden ontstoken en na de blootstelling aan een trigger zoals stress, milieuverontreinigende stoffen of huisdier dander gespannen. De longen produceren ook een dik slijm die maakt moeilijke ademhaling en veroorzaakt piepende ademhaling en hoesten. Astma wordt beheerd met anti-inflammatoire geneesmiddelen en geneesmiddelen die de luchtwegen ontspannen helpen. Sommige voedingssupplementen met inbegrip van visolie kunnen een rol spelen bij de behandeling van astma, maar mag niet worden gebruikt in plaats van receptplichtige geneesmiddelen. Praat met uw arts voordat u visolie aan uw astma behandelingsprogramma toevoegt.

Eigenschappen en de potentiële voordelen

Vis olie supplementen zijn gemaakt van vette vis zoals makreel, tonijn, zalm en kabeljauw lever. Visolie kan een rol spelen bij de behandeling van allerlei kwalen waaronder hart-en vaatziekten, de ziekte van Alzheimer, reumatoïde artritis, osteoporose en aandacht-tekort wanorde van de hyperactiviteit. Visolie bevat omega-3 vetzuren, die waarschijnlijk verlenen van visolie van therapeutische voordelen. Omega-3 vetzuren zijn meervoudig onverzadigde of "goed" vetten die ontsteking en astma symptomen verminderen kunnen, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Effectiviteit

Bewijs aan te tonen dat visolie astma symptomen kan verlichten is gemengd. De resultaten van een studie gepubliceerd in November 2000 de kwestie van de "European Respiratory Journal" show dat dieet suppletie met visolie is heilzaam voor kinderen met bronchiale astma. Een analyse van de klinische proef bevindingen, gepubliceerd in juli 2006 de kwestie van "BMC en complementaire en alternatieve geneeskunde" wordt echter geconcludeerd dat het is niet mogelijk om te zeggen of omega-3 vetzuren een effectieve behandeling, ofwel zijn wanneer gebruikt alleen of in combinatie met andere drugs, kinderen of volwassenen met astma.

Bijwerkingen

Nemen tot 3 g vis is olie per dag waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen, volgens MedlinePlus, hoewel dit kan leiden tot milde bijwerkingen met inbegrip van boeren, slechte adem, neusbloedingen en dunne ontlasting. Meer dan 3 g per dag nemen mogelijk niet veilig als het het risico van bloeden verhogen kan en kan ook het compromis van de efficiëntie van het immuunsysteem. MedlinePlus wordt toegevoegd dat het nemen van grote hoeveelheden ook uw cholesterolgehalte kan verhogen.

Contra-indicaties

Vis olie supplementen zijn niet geschikt voor iedereen. Het gebruik ervan is gecontra-indiceerd in een aantal voorwaarden met inbegrip van depressie, bipolaire stoornis, diabetes, hypertensie en HIV. Het interageert ook met andere geneesmiddelen, met inbegrip van het gewicht verlies drug orlistat, anti-hypertensieve medicijnen, anticoagulantia en contraceptieve pillen. Medisch advies krijgen hebt u twijfels of vragen over het nemen van een vis olie supplement voor uw conditie.


gerelateerde artikelen