Hoe u kunt besturen reumatoïde factoren

July 5

Reumatoïde factoren (RF) zijn auto-immune antilichamen, geproduceerd door je eigen lichaam die vallen gezonde weefsels van uw lichaam produceren een verscheidenheid van auto-immune ziekten zoals reumatoïde artritis (RA) en het syndroom van Sjögren. Wetenschappers nog niet begrijpen wat produceert reumatoïde factoren in het bloed, maar hoe hoger de niveaus, de meer likley u bent te hebben een soort van auto-immune problemen, verklaart de Mayo Clinic. In bepaalde gevallen wordt wellicht gezonde mensen reumatoïde factor in hun bloed met geen bewijs van verwante ziekte. Als u hebt een reumatoïde factor bloedonderzoek dat is positief, en je hebt reden om te geloven u reumatoïde artritis of andere auto-immune ziekte op basis van de symptomen en de resultaten van andere diagnostische test, zijn er dingen die je kunt doen om controle en vertragen de progressie van de ziekte in je lichaam.

Stap 1

Studietraject Omega 3 vetzuren in de vorm van vis olie capsules of door het eten van vette vis zoals zalm, makreel en sardientjes. Het consumeren van dit soort vissen zal beschermen tegen de progressie van RA en andere auto-immune ziekten, stelt Dr. Andrew Weil, Holistische arts uit de gezondheidszorg.

Stap 2

Blijven vissen olie capsules te nemen, zelfs als u geen RF in uw bloed. Het is goed voor je en zal helpen houden die meest gezamenlijke en spier pijn en pijn bij baai, zegt Dr. Weil.

Stap 3

Gebruik groene thee om controle RF in uw bloed. Science Daily.com legt uit dat groene thee is rijk aan polyfenolen, chemische stoffen die bevatten anti-oxidanten die befaamd zijn om te werken om te beschermen van de gewrichten en andere lichamelijke weefsels tegen vrije radicalen die pijn en ziekte veroorzaken. Er zijn wetenschappelijke aanwijzingen suggereren dat dagelijks verschillende kopjes groene thee drinken kan verminderen of voorkomen van de aanval van RA en andere auto-immune ziekten.

Stap 4

Alkalize uw lichaam te beschermen tegen de vooruitgang van RF in uw bloed. Dr. Theodore A. Baroody bespreekt de gevolgen van acidose op het lichaam in zijn boek, "Alkalize or Die", waar hij legt uit dat een hoog gehalte aan zuren systeem pijn en ziekte van alle vormen creëert. Hij legt uit dat het lichaam worden alkalisch te allen tijde moet te beschermen tegen alle vormen van de ziekte en wanorde. Hij stelt eten en drinken van bepaalde voedingsmiddelen die bijdragen aan deze alkalische-vormende staat houden van het lichaam in gezondheid en kunnen weerstaan aan de ziekte.

Stap 5

Controle van de ontsteking met kurkuma, een Indische specerij getoond om te stoppen met het ontstaan en de ontwikkeling van RA, de Senior-Journal.com verslagen. Het in capsule vorm verkrijgbaar bij winkels gezondheid van voedsel en gebruik het in je eten. Spreken en kruiden specialist bij de gezondheid van voedsel opgeslagen voor het doseren en richtingen.

Waarschuwingen

  • De informatie die hier wordt aangeboden is voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies.

Tips

  • Bewijs heeft aangetoond dat visolie de mogelijkheid om te voorkomen en mogelijk voorkomen dat de progressie van RA, volgens het dagboek heeft van epidemiologie: November 2009 - Volume 20 - kwestie 6 - pp 896-901.
  • Opnemen appel cider azijn, bicarbonaat, room van tandsteen, citroenen, alkalische volle granen als amaranth en quinoa, rauwe biologische honing, veel zoete vruchten en groenten in je dieet een alkalische toestand in het lichaam te handhaven.
  • Elimineren van dierlijke producten, dierlijke vetten, alcohol, witte suiker en meel, tabak en recreatieve drugs uit uw dieet en routine om acidose

Wat die u nodig hebt

  • Vraag uw arts voor een bloedonderzoek voor RF als u denkt hebt u reumatoïde artritis of andere auto-immuunziekte. Met hem te spreken over het hebben van andere verwante bloedonderzoek uitgevoerd op hetzelfde moment voor een duidelijke diagnose.

gerelateerde artikelen