Wat zijn de gezondheidsvoordelen van pils?

April 9

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van pils?

Pils bieren van brouwerij naar brouwerij variëren, maar de term pils in het algemeen verwijst naar een bier dat is gefermenteerd met gist bij veel lagere temperaturen dan andere stijlen. De pils brouwproces werd voor het eerst ontwikkeld in Duitsland en is uitgegroeid tot een van de meest populaire stijlen van bier in de Verenigde Staten. Pilsbieren kunnen zijn bleek of donker zijn, en de pale verscheidenheid is een van de meest populaire-verkoop van bieren ter wereld.

Bier voeding

Hoewel niet algemeen beschouwd als een natuurlijke voeding, biedt bier enkele voordelen die individuen helpen voldoen aan dagelijkse voedingsbehoeften. Bier is meestal gemaakt van granen zoals tarwe, hop, gerst en rijst. Bier biedt een bron van calorieën en koolhydraten, waardoor het lichaam met bruikbare energie. Bier bieden ook een bron van kalium en eiwit. Matig gebruik van alcohol wordt verondersteld om bepaalde voordelen voor de gezondheid zoals anti-oxidant eigenschappen bieden.

Pils ingrediënten

Pils begint met een scala aan hop die zijn gefermenteerd met gist voor een periode van twee weken tot enkele maanden duren. Hop is een natuurlijke plantaardige voedsel en verrassend hoog in voedingswaarde. Hop bevatten vitamine B6, vitamine E, vitamine C en verschillende essentiële oliën. Gist is een schimmel en een goede bron van voedingsvezels en kalium, alsook een veelheid van andere mineralen.

Calorieën

Calorieën zijn een maat voor de warmte die nodig is om de temperatuur van het water één graad. De hoeveelheid calorieën in een levensmiddel is een goede indicatie van hoeveel energie het aan het lichaam bieden zal. Pils bieren bevatten soortgelijke calorische inhoud als typische bier. Bijvoorbeeld, bevat een flesje van Samuel Adams Boston pils 170 calorieën. Dagelijkse calorie aanbevelingen zijn afhankelijk van een aantal factoren, maar de typische volwassene moet meestal tussen 1800 en 2200 calorieën per dag.

Kalium

Kalium is een mineraal dat verantwoordelijk is voor het reguleren van diverse metabole functies in het menselijk lichaam. Kalium is essentieel voor een optimale werking van het hart, de spijsvertering, de nieren en de lever. Een flesje van Samuel Adams Boston pils bevat 270mg kalium, die ongeveer 8 procent van de dagelijkse nutritionele behoefte van het lichaam vertegenwoordigt.

Koolhydraten

Koolhydraten is een goed verteerbare verbindingen die het lichaam voorzien van energie die nodig is voor het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Koolhydraten komen vaak in de vorm van zetmeel of suiker. Een fles van Samuel Adams Boston pils bevat 18g koolhydraten, die ongeveer zes procent van de dagelijkse voedingsbehoeften van het lichaam vertegenwoordigt. Ongeveer 60 procent van je totale calorie-inname moeten afkomstig zijn van koolhydraten.

Eiwit

Eiwit is een voedingsstof die nodig is voor weefselherstel en groei. Eiwitten zijn samengesteld uit aminozuren en gewoonlijk worden aangetroffen in dierlijke producten. Een fles van Samuel Adams Boston pils bevat 2g eiwit, die ongeveer vier procent van de dagelijkse voedingsbehoeften van het lichaam vertegenwoordigt. Volwassenen moeten streven naar ongeveer 0,8 gram per kilogram lichaamsgewicht per dag consumeren om te zorgen voor adequate voeding. Dierlijke producten zijn over het algemeen beter dan plantaardige bronnen, zoals bier, omdat ze een meer biologisch volledige vorm van eiwit bieden.


gerelateerde artikelen