Hoe verwijder ik de geur van Bleach uit mijn handen?

June 8

Hoe verwijder ik de geur van Bleach uit mijn handen?

Bleekmiddel is een traditionele schoner, een favoriet in vele huishoudens, maar bleekwater een slepende geur kan achterlaten op uw handen. Het is economisch en effectief in het verwijderen van schimmel, mild, virussen en vlekken, zo veel huizen en bedrijven vertrouwen op bleekmiddel voor schoonmaak- en wasservice behoeften. Als je niet dragen handschoenen, of je handschoenen scheuren bij het gebruik van bleekwater, u kan bleekmiddel op uw handen ruiken lang nadat u klaar bent met de klusjes. Gelukkig zijn er economische en efficiënte manieren om de geur van bleekwater op je handen te verwijderen.

Stap 1

Verwijder uw schoonmaak kleding. De resterende geur links op uw handen kunnen ook op uw kleren, met name de manchetten van uw hemdsmouwen. De natte manchetten kon houden de geur van bleekwater op je handen, zelfs na het gebruik van verwijdermethoden om de geur uit je handen.

Stap 2

Was uw handen met water en gewone zeep. Droog uw handen. Zie als de geur van bleekwater op je handen blijft.

Stap 3

Verhit een liter warm water op de kachel als je nog steeds bleekmiddel op uw handen ruikt. Breng het water aan de kook en verwijder de pot van de kachel.

Stap 4

Houd uw handen boven de pot en laat de stoom dampen verzadigen van uw handen. Plaats je handpalmen naar beneden over de pot en zet uw handen, palmen, aan beide zijden van uw handen stoom. De stoom dampen werken om het verwijderen van de geur van bleekmiddel uit handen, terwijl ook het verwijderen van de gebleekte, witte vlekken die zich op uw huid ontwikkelen wanneer u werkt met verschillende soorten bleekmiddel, met name haar bleekmiddel en schurende reinigingsmiddelen.

Stap 5

Stap buiten uw schoonmaak omgeving voor een adem van verse lucht naar duidelijk uw sinussen. Bleekmiddel geeft uit gassen en reukstoffen, zodat de moleculen van de reukstoffen op de haren binnenkant van uw neusgaten rusten moge, waardoor u een perceptie dat je handen nog steeds geur als bleekmiddel.

Stap 6

Vapor rub binnen of onder je neusgaten met behulp van een wattenstaafje om te verhelpen van de perceptie dat bleekwater op je handen blijft van toepassing. Bleekmiddel gassen kunnen blijven op je kleren of in het gebied dat u hebt gebruikt het bleekmiddel. Totdat de gassen duidelijk het gebied, kunnen de geur van bleekwater op je handen nog steeds door reuk zintuigen waarnemen.

Waarschuwingen

 • Gebruik niet de stoom dampen uit de pot als de voorrondes van de water op het fornuis. Hou je handen op een afstand van de stoom; dichtbij genoeg om het voordeel van de stoom, maar ver genoeg weg dat u uw handen niet brandt.
 • Gebruik altijd handschoenen en een masker bij het werken met bleekmiddel en andere schoonmaakmiddelen zoals ammoniak.
 • Nooit reiniging, vooral bleekmiddel en ammoniak, zoals de dampen kunnen fataal zijn.

Tips

 • U kunt ook knijp het SAP van één citroen op je handen en spoel je handen met koud water na een minuut. Deze methode kan alleen verminderen van de geur voor een paar minuten als u met een geconcentreerde oplossing werkt, maar werkt goed bij gebruik verdund of lagere concentraties van bleekmiddel.
 • Praat met uw arts voordat u vapor wrijven, vooral als je een arts voor een respiratoire aandoening ziet.

Wat die u nodig hebt

 • 1 kopje water
 • 1 kopje witte azijn
 • Pot
 • Liter water
 • Vapor rub
 • Wattenstaafje
 • Citroen

gerelateerde artikelen