Natuurlijke reinigen dieet

June 5

Natuurlijke reinigen dieet

Net als de behoeften van uw huis doet een herfst en lente schoonmaak, je lichaam. Natuurlijke reinigt meestal bestaan uit een detox voor drie tot 21 dagen op het lichaam ontdoen van eventuele ongewenste toxines. Er zijn vele natuurlijke Reinigen diëten, meeste van die bestaan uit het verwijderen van een of meer voedingsmiddelen die potentieel schadelijke stoffen zoals granen bevatten, zuivel, geraffineerde suikers of rood vlees.

Who Needs It

Een ongecontroleerde natuurlijke reinigen is ideaal voor alle gezonde individuen tweemaal per jaar--de lente en de herfst--om te helpen het lichaam ontdoen van gifstoffen en verbeteren hoe je je voelt. Het is het beste het consult met een arts of een gezondheidswerker voordat een natuurlijke reinigen. Lente reinigt hulp brengen het lichaam uit haar winterslaap winter en voorbereiden van de zomer. Een val reinigen zal helpen het lichaam omgaan met de winter vooruit.

Voordelen

Door gebruik te maken van een natuurlijke reinigen dieet zal je veranderen uw eten patronen en hunkeren naar voor u na het reinigen-periode. Volgens Dr. Joey Shulman, auteur van "The Makeover Diet," is reinigen gewoon "tussen vasten en regelmatig eten.". Andere gerapporteerde voordelen van zuivering zijn meer energie, verbeterde stemming, betere spijsvertering, gewichtsverlies en algemene gezonder eten.

Generaal reinigen dag

Meest reinigt de dag beginnen met een hoge klasse van water en citroensap, zoals het citroensap helpen kan stimuleren het lymfestelsel, lever en ontbinden van urinezuur. Voor het ontbijt, zijn voedingsmiddelen rijk aan vitamine C aanbevolen aangezien vitamine C één van de meest krachtige antioxidanten is en helpt het lichaam ontdoen van schadelijke stoffen. Andere voedsel te eten gedurende de dag omvat salades met zuivel gratis dressings, soja yoghurt, fruit en groenten, hummus en mager wit vlees of vis (Zie meest van de voedingsmiddelen die gekozen gedurende de dag zijn natuurlijk hoog in vitaminen, mineralen en antioxidanten te helpen bouwen aan een sterk en gezond immuunsysteem.

Toegestane en verboden voedingsmiddelen

Voor de meeste natuurlijke reinigt zijn er sommige gemeenschappelijke toegestaan en verboden voedingsmiddelen. Over het algemeen bestaan verboden voedingsmiddelen uit suikers--met uitzondering van natuurlijke suikers in levensmiddelen zoals fruit--zuivel, alcohol, geraffineerde granen en bewerkte voedingsmiddelen. Meest reinigt u toestaan om te eten van voedingsmiddelen zoals elk soort fruit of groente, alle noten en zaden, meervoudig onverzadigde vetten, alle kruiden, boter en eieren


gerelateerde artikelen