De beste mannen weg fiets schoen

October 23

De beste mannen weg fiets schoen

Niet alle fietsen schoenen zijn gemaakt gelijk zijn, vooral als het gaat om genderspecifieke weg fietsschoenen. Mannelijke weg fietsers moeten een schoen met een lagere boog, bredere hak en een diepere eerste teen. Dat is waarom het is belangrijk voor mannen om de beste fietsen schoen aan hun behoeften.

Shimano SH-R132

Vijf sterren is wat de redacteurs bij Bicycling gaf de Shimano SH-R132 schoenen. Deze schoenen zijn ontworpen voor een stevige pasvorm. Ze zijn voorzien van een stevige zool, en zijn gemaakt van koolstofvezel, maar ze zijn zwaarder dan de meeste weg fiets schoenen. Deze schoen is het beste voor hardcore renners, volgens Bicycling.

Gespecialiseerde BG Pro Carbon Road schoenen

De BG Pro Carbon Road schoenen werden 4-1/2 sterren gegeven door Jez Loftus van BikeRadar.com. "De BG Pro Carbon Road schoen staat bovenaan het bereik van de gespecialiseerde weg en de afgelopen jaren heeft bewezen als een van de meest universeel comfortabele schoenen op test," schreef Loftus.

Sidi Ergo 2

"De Sidi Ergo 2 is gemaakt veel, veel meer gelijk zijn dan zowat elke schoen daar," volgens fietsen-Review.nl. Hoewel deze schoenen een hoog prijskaartje dragen, beschikken ze over een verstelbare hiel-beveiligingssysteem dat kan worden aangescherpt of losgemaakt om te voldoen aan uw hiel effectief. Deze schoenen zijn knus genoeg om te elimineren hiel lift. En alle onderdelen van deze schoen zijn vervangbaar.

DMT Flash Carbon zolen fietsschoen

BikeCyclingReviews.com geeft de DMT Flash Carbon zolen fietsschoen een 9-1/2 van de 10-ranking. Deze schoenen zijn voorzien van een carbon zool, die met sterkte en aerodynamica helpt als u rijden. "Het bovenleer zijn ontworpen om een naadloze, sok pasvorm, zo niet ongemakkelijk stiksels of overlappingen en drukpunten op cruciale gebieden van de voet," volgens de website.


gerelateerde artikelen