Zure terugvloeiing slijm & astma symptomen

March 31

Zure terugvloeiing slijm & astma symptomen

Meer dan 75 procent van de mensen die lijden aan astma ook bezighouden met zure reflux, volgens de Cleveland Clinic. Zure terugvloeiing gebeurt wanneer maagzuur back-up via de slokdarm. Als het ver genoeg omhoog beweegt, kan het invoeren van de longen en wakkeren de luchtwegen, slijm in hen te produceren. Hoewel de exacte verbinding tussen de twee voorwaarden is nog niet duidelijk, zegt de Cleveland Clinic slijm geproduceerd door zure terugvloeiing astma symptomen kan verergeren.

Aanhoudende hoest

Een hoest die aanhoudt ondanks pogingen om het te controleren kan aangeven dat zuur van de maag is verwonden van de keel en de longen, stelt de Cleveland Clinic, waardoor het moeilijk om te ademen lucht. De National Institutes of Health waarschuwt dat wanneer een aanhoudende hoest wordt begeleid door brandend maagzuur of een zure smaak in de mond, die symptomen samen kunnen aangeven dat zure terugvloeiing veroorzaakt de hoest. Fox News verslagen dat mensen die hoesten wordt veroorzaakt door zure terugvloeiing het meest 's nachts terwijl liggen in bed, of na het eten van een grote maaltijd kan hoesten. Beide liggen plat en eten van een grote maaltijd vaak oorzaak van maagzuur back-up bij mensen die last van zure reflux, dus de Cleveland Clinic hebben beveelt aan dat mensen met de zure terugvloeiing de hoofden van hun bed door 6 inch voor het slapen verhogen, Vermijd etend gedurende ten minste drie uur voor het slapen gaan en eet kleine maaltijden in plaats van grote ondernemingen.

Benauwdheid

Zuur dat refluxes in de slokdarm kan leiden tot een gevoel van benauwdheid in de borst, meldt Fox News. Benauwdheid is een symptoom dat mensen met astma vaak ervaren vanwege hun beperkte vermogen om te ademen tijdens flare-ups. Mensen die vermoedt dat zure terugvloeiing veroorzaakt hun astma kan vinden het nuttig om te proberen van proton pomp remmers drugs die blokkeren of beperken van de hoeveelheid zuur die hun magen produceren, Fox News zegt. Astmapatiënten die gebruik maken van proton pomp remmers medicijnen zoals het voorgeschreven medicijn Protonix of de over-the-counter drugs Prilosec vaak verslag ervaren verlichting van hun astma-symptomen bij het niveau van de maag in hun lichaam afneemt, meldt Fox News.

Kortademigheid

Wanneer maagzuur de slokdarm, treedt omdat daarin voor volk wie zure reflux zijn, zegt dat het zuur kan leiden tot een zenuw reflex dat ervoor zorgt dat de luchtwegen van de longen om te beperken om te voorkomen dat het zuur inwendigde, de Cleveland Clinic. Vernauwde luchtwegen dan kan de kortademigheid, dat is een gemeenschappelijk symptoom van astma, en vermindering van maag zuur door het nemen van beide antacidum medicijnen of proton pomp remmers drugs kunnen helpen verlichten van het probleem, volgens de Cleveland Clinic.


gerelateerde artikelen