Hoe te behoorlijk natte haren kammen

April 28

Hoe te behoorlijk natte haren kammen

Nat haar is uiterst gevoelig en moet met zorg worden behandeld. Wanneer u uit de douche krijgt, kunt je haar inweken-NAT uitrekken, waardoor het meer vatbaar zijn voor breuk. Kammen natte haren kan helpen het te ontdoen van klitten, maar indien verkeerd gedaan kunt u open laten beschadigde onderdelen--en een kroeshaar, onverzorgde uitstraling. Goed kammen van je natte haar te houden gezond, glanzend en glad.

Stap 1

Hoe te behoorlijk natte haren kammen

Kam een kwalitatief goede conditioner door je haar terwijl je nog in de douche. Gaan zonder conditioner bespaart u tijd en geld kan, maar het je haar verwarde en moeilijk te kammen. Door de kammen van de conditioner in, wortel tot punt, terwijl in de douche, garanderen u een gelijkmatige verdeling van conditioner door je haar voor soepeler strengen.

Stap 2

Hoe te behoorlijk natte haren kammen

Pat en squeeze je haar droog met een absorberende handdoek wanneer u wordt gebeƫindigd wassen. Vermijd schrobben het droge, die u kunt ruwe van de haar nagelriemen en je haar kluwen in knopen. DEP het voorzichtig of draai je haar in een handdoek, en zachtjes Knijp om overtollig vocht te verwijderen.

Stap 3

Hoe te behoorlijk natte haren kammen

Kies een wide-tooth kam om kam je haren, wanneer het nat is. Gebruik nooit een penseel; de borstels zijn meestal ook prima goed kam door en alle van de strengen scheiden.

Stap 4

Hoe te behoorlijk natte haren kammen

Kam je haar door te beginnen aan de uiteinden te werken zachtjes klitten of knopen, dus ze glad zijn. Als u probeert te kammen je haar van de wortels tot aan de uiteinden, kon u betrapt op rommelig klitten en breken de haren. Zodra een sectie heeft goed gewerkt en vloeiend gemaakt, omhoog hoger en hoger totdat je haar is netjes gekamd zijn.

Wat die u nodig hebt

  • Conditioner
  • Handdoek
  • Wide-tooth comb

gerelateerde artikelen