Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

July 3

Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention leeftijden 1,5 miljoen mensen 65 jaar en ouder woonde in verpleeghuizen in 2003. Medicare meldt dat 17.000 verpleeghuizen voldoen aan de Centers for Medicare en Medicaid Service certificatie-eisen. Medicare gericht 4.000 van de gecertificeerde verpleeghuizen voor verbetering vanwege slechte prestaties op kwaliteitsmetingen in een vorige enquête--de nationale verpleeghuis enquête 2004--die werd uitgevoerd door de CDC.

Falls

Volgens een rapport van de CDC getiteld valt in verpleeghuizen, een typische verpleeghuis rapporteert jaarlijks 100 tot 200 watervallen. Verpleeghuis falls veroorzaken 1.800 doden per jaar. In 10 tot 20 procent van verpleeghuis falls, ernstige schade zich voordoet en 2 tot 6 procent van deze valt resultaat in breuken. Falls zich vaker voordoen in verpleeghuizen dan in oudere volwassenen die leven in de Gemeenschap. Spierzwakte en wandel problemen rekening voor ongeveer 24 procent van de watervallen. Milieurisico's dragen een andere 16 tot 27 procent naar falls in verpleeghuizen.

Druk zweren

Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

De CDC's National verpleeghuis Survey gemeld 10,7 procent van verpleeghuis bewoners tentoongesteld een druk pijn op het moment van de studie. Druk zweren ontwikkelen bij aanhoudende druk op één gebied van de huid blijft en omloop afsnijdt. Het gebied onder druk produceert beschadigde huid en weefsel. Omdat het weefsel in het getroffen gebied overlijdt, wordt de huid openbreekt en kan oplopen tot de diepte van het bot. Langdurige perioden in bed en in een rolstoel bijdragen aan het probleem van druk zweren.

Resident misbruik

Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

Volgens de CDC's begrip ouderling mishandeling in 2010, 551,000 individuen leeftijd 60 jaar en ouder last van ouderling misbruik en verwaarlozing in binnenlandse instellingen. De wereld gezondheid organisatie International gerapporteerde tekortkomingen in verpleeghuizen die tot misbruik van de ouderen leiden. Sommige van de factoren die bijdragen tot misbruik omvatten onvoldoende voeding met gebrekkige verzorging, onvoldoende personeelsopleiding, oneigenlijk gebruik van beperkingen, de kans op ongevallen in instellingen en fraude met bewoners bezittingen.

Infecties

Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

De CDC's voorkomen antimicrobiële resistentie in de gezondheidszorg instellingen meldt het voorkomen van antibiotica-resistente infecties in 27.000 verpleging thuis inwoners per jaar. Twee uit elke drie patiënten verpleeghuis vereisen jaarlijks ten minste één cursus van antibiotica. Het resultaat van de infecties uit wonden, problemen in de urinewegen en de longen. Druk zweren zijn de belangrijkste bron van wonden. Urine katheters produceren vaak infecties en longontsteking is een gemeenschappelijk longontsteking.

Kwaliteitsverbetering

Wat zijn vier potentiële gevaren gevonden in een verpleeghuis?

De Centers for Medicare en Medicaid Services, of CMS, lanceerde een verbeteringsprogramma organisatie kwaliteit op tekortkomingen van de doelgroep van verpleeghuizen. Kwaliteit van de twee maatregelen gekozen aangezien metingen voor verbetering kortingen bij decubitus en het gebruik van beperkingen omvatten. CMS gericht 4.000 verpleeghuizen in een poging om deze twee markers van kwaliteitszorg, de doelen van een vermindering van 8 procent in decubitus en een 20 percentenvermindering van fysieke beperkingen.


gerelateerde artikelen