Symptomen van tendinitis in handen

August 16

Symptomen van tendinitis in handen

Overzicht

Vinger bewegingen worden gecontroleerd door pezen--bindweefsel koorden die uw vinger botten aan spieren in de onderarmen te koppelen. Overbelasting van de pezen van uw vinger door het opheffen van een item dat is te zwaar, of hijs te snel een ontsteking kan veroorzaken in deze pezen, een aandoening genaamd grotendeels tendinitis. Microtears kan ook ontwikkelen in de pees. Overmatig gebruik van de spieren die je vingers bewegen kan ook leiden tot ontsteking en pijn. Dit soort letsel wordt ook vaak genoemd tendinitis, maar volgens een studie gepubliceerd in 2012 door het "International Journal voor therapeutische Massage & carrosserie Consult", is het beter als tendinopathie beschreven. Raadpleeg uw arts voor een accurate diagnose als u van tendinitis van de vinger symptomen.

Pijn en zwelling

Hand tendinitis is een pijnlijke aandoening. Pijn kan worden scherp, achy of misschien voel je een branderig gevoel. Pijn neemt toe naarmate u uw hand, en meestal vermindert met rest. Tendinitis is meestal ontwikkelt in de pezen die buig je vingers. Misschien voel je pijn aan de voorzijde van uw vinger, of langs de lengte van de pees als het reizen door uw palm, met name met activiteiten zoals aangrijpend en te typen. Directe druk op de pees--zoals een pen te houden--ook kan pijnlijk zijn. Zwelling kan ontwikkelen over de pees, waardoor er een klein gezwollen gebied op uw vinger of de palm.

Popping of vangen

Vinger pezen glijden door tunnels in je hand als je vingers beweegt. Tendinitis kan veroorzaken vinger pezen te zwellen, waardoor het moeilijk is voor de pezen glijden door deze tunnels. Ernstige tendinitis kan leiden tot een aandoening genaamd trigger vinger--de pees van de aangetaste vinger wordt gevangen of vastzitten in de tunnel als de vinger buigt. Als u uw vinger rechttrekken, een pijnlijke popping sensatie treedt op als de pees door de tunnel glijdt. In ernstige gevallen, is het wellicht moet het rechttrekken van de aangetaste vinger met uw andere hand. Volgens een studie gepubliceerd in 2012 door "Klinieken in orthopedische chirurgie", is trigger vinger een van de meest voorkomende diagnoses gezien door hand chirurgen. Raadpleeg uw arts als u deze symptomen--medische behandeling verlangd worden kan.

Zwakte en stijfheid

Ontsteking veroorzaakt met de hand tendinitis kan van invloed zijn op uw hand kracht en het vermogen om te verplaatsen van uw vingers. Hand activiteiten zoals een deurknop aangrijpend, het verwijderen van een container van melk uit de koelkast of het bedrijf een pen zijn vaak moeilijk. U kunt zelfs drop objecten. Langdurige symptomen kunnen ook leiden tot stijfheid in de gewrichten van uw vinger, beïnvloeden uw vermogen om een strakke vuist maken of volledig strek je vingers. Vroegtijdige behandeling voor vinger tendinitis vermindert uw risico van het ontwikkelen van deze symptomen.


gerelateerde artikelen