Hoe om te dekken Burn littekens

May 11

Hoe om te dekken Burn littekens

Brandt vaak laat aan de orde gesteld, verkleurde littekens. Als u een brandwond op een opmerkelijke omgeving, zoals uw gezicht, armen of benen, heb geleden zou u niet kunnen om te verbergen de littekens volledig. Echter, er zijn speciale, corrigeren van kleur cosmetica die kunnen branden littekens minder merkbaar.

Stap 1

Hoe om te dekken Burn littekens

Vergelijk concealers ontworpen voor littekens en andere permanente huid onvolkomenheden te kiezen dat het beste is voor u. Dikkere concealers, in tinten dicht bij uw natuurlijke huidskleur, zijn het beste voor de dekking van branden littekens volledig. Een kleur corrector misschien wel alles wat die je nodig hebt voor kleinere branden littekens. Kies een kleur corrector met een licht groene tint in evenwicht uit de rode of roze kleuring van branden littekens.

Stap 2

Hoe om te dekken Burn littekens

DEP een klein beetje concealer over het litteken, en een make-up spons of een concealer kwast gebruiken het om in te mengen. U kunt ook uw vingers gebruiken, maar krijg je meestal betere dekking met een applicator.

Stap 3

Hoe om te dekken Burn littekens

Druk voorzichtig kleine hoeveelheden concealer op kleine gebieden van het litteken op een moment. Dit geeft u een uitgebreidere dekking dan gewoon smeren concealer over het gehele litteken. Echter van bewust dat met behulp van teveel concealer kunt geven uw litteken een taart-y verschijning, die kan meer aandacht op het vestigen.

Stap 4

Hoe om te dekken Burn littekens

Doorschijnend poeder stof over de concealer zodra u hebt afgewerkt het versmelten met de omliggende huid en maken het langer duren.

Waarschuwingen

  • Nooit toepassen cosmetica een brandwond die nog niet volledig genezen.

Tips

  • Als u probeert ter dekking van een litteken branden op je gezicht, Stichting vóór de concealer voor volledigere dekking van toepassing.

Wat die u nodig hebt

  • Concealer of kleur corrector
  • Make-up spons of concealer kwast (optioneel)
  • Poeder

gerelateerde artikelen