Hoe werkt een Penile pomp?

April 26

Hoe werkt een Penile pomp?

Doel

Penis pompen zijn een tijdelijke oplossing voor mannen met erectiestoornissen. Volgens de experts van de Mayo Clinic is dit apparaat het meest geschikt voor mannen die zijn niet geschikt voor penile implantaatchirurgie, medicijnen die behandelen van ED, maar heb geen succes of mannen die hebben problemen bereiken van een erectie als gevolg van prostaat chirurgie hebben geprobeerd. Als je geslachtsgemeenschap hebt voltooid, wordt uw penis keert terug naar haar normale grootte.

Spreken met uw arts

Er zijn een verscheidenheid van penis pompen op de markt, waarvan vele beschikbaar voor aankoop online of via tijdschriften zijn. Echter, in veel gevallen deze pompen zijn niet veilig en effectief. Om ervoor te zorgen u de aankoop van de pomp om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wordt geproduceerd door een gerenommeerd bedrijf, spreken met uw arts. In veel gevallen kan hij adviseren of geven je een recept voor, de juiste penile pomp voor u.

Met behulp van uw pomp

Met behulp van uw penis pomp is vrij eenvoudig als je eenmaal aan het wennen en maak uzelf vertrouwd met de drie componenten: de plastic buis, de vernauwing bands en de pomp.

Beginnen met het plaatsen van de plastic buis over de schacht van de penis. U kunt dan beginnen pompen, die eerst verwijdert overtollige lucht uit de kunststof buis en zorgt voor de pomp om bloed te trekken in uw penis, wat resulteert in een erectie. Zodra je rechtop, plaats een vernauwing band rond de basis van uw penis te houden het bloed in de penis. De artsen bij de kliniek van Mayo voorstellen verlatend de constrictor ring op uw penis niet langer dan 30 minuten. Daarmee kon afgesneden uw omloop, resulterend in zenuw schade aan uw penis.

Herkennen van bijwerkingen

Penis pompen zijn over het algemeen veilig, maar ze zijn niet voor iedereen. Als u last van bloed aandoeningen zoals sikkelcelanemie heeft, kan u bloedstolsels ontwikkelen. Ook, als je bloed verdunners zoals coumadin en aspirine nemen, u kon bloeden overdreven--die kan resulteren in schade aan uw penis.

Bijwerkingen die zijn aanwijzingen moet u het uitschakelen van gebruik zijn gevoelloosheid of kou van uw penis wanneer u toepassen de constrictor ringen, onvermogen om te hebben of vertraging in ejaculatie en pijn of kneuzingen van uw penis.


gerelateerde artikelen