Dingen te doen in Port Angeles, Washington

February 28

Dingen te doen in Port Angeles, Washington

Port Angeles, Washington, is omlijst door de sneeuw-afgestoft Olympic Mountains in het zuiden en de rusteloze golven van de straat van Juan de Fuca aan de noordelijke rand, gemakkelijk op de ogen. Orka's dansen in de offshore wateren en wilde wezens van het land soms dwalen naar de stad. Port Angeles biedt activiteiten op zowel land- en zeegrenzen. Vergeet niet uw camera; de foto ops zijn eindeloos.

Kunstgaleries

Geniet van originele kunstwerken en krijgen sommige oefening op hetzelfde moment. De kunst op de stad Outdoor Sculpture Gallery is gepresenteerd door de Port Angeles Downtown Association (portangelesdowntown.com) en functies 39 originele kunstwerken verspreid over de kern van de stad. Een rondleiding zelf met behulp van een brochure/kaart beschikbaar van een aantal van de winkels in de binnenstad. Als je in de stad de tweede zaterdag van de maand, ontmoeten elkaar op het atrium in het winkelcentrum van de Landing voor een rondleiding. Bezoek bij Landing Mall, de Landing Art Gallery (landingartgallery.org), presentatie van de werken van lokale kunstenaars.

Meer kunst wacht in het Port Angeles Fine Art Center en Webster's Woods Sculpture Park (pafac.org). Gebouwd in 1951, gastheren de Webster House de indoor gallery, met werken van kunstenaars van het noordwesten. Webster's Woods is een 5-acre openlucht museum bovenop Beaver heuvel, gevuld met meer dan 125 sculpturen. Als u de paden lopen, genieten van een vogelperspectief van Port Angeles, de Olympic Mountains en de straat van Juan de Fuca.

Olympic National Park

Olympic National Park (nps.gov) zit ongeveer acht mijl ten zuiden van Port Angeles. Deze berg oase biedt de kans om te verkennen bergtoppen, afgelegen stranden, oude groei bossen en ontelbare rivieren en meren. Het Olympic National Park bezoekerscentrum uitstaat Race Street aan de oostgrens van de stad. Verken de natuur en geschiedenis exposities, zie een oriƫntatie film over het park en krijg vergunningen voor backcountry camping en wandelen. Er zijn twee gemakkelijk natuurpadden on-site. Vanuit het midden leidt orkaan Ridge Road tot de meer afgelegen orkaan Ridge Visitor Center. Open de hele zomer, het centrum biedt een andere oriƫntatie film, natuur wandelingen, een snackbar en cadeauwinkel. In de winter leiden de gidsen bezoekers op sneeuwschoen wandelingen. Op deze hoogte, duurt de sneeuw vaak tot mei. Het bezoekerscentrum wordt gesloten wanneer de orkaan Ridge Road is ingesneeuwd in.

Watersport

Het starten van uw boot in Port Angeles op de Ediz haak boot start (cityofpa.us) in de buurt van de Coast Guard Station. Een andere optie is de grotere boot Haven boot starten met haar twee hellingen en ruime trailer parkeren. Dit laatste is een full-service jachthaven met stukjes voor huur, brandstof en onderhoud. Als u verlaten van de zeilen aan de professionals willen zou, loopt expedities NW (expeditionsnw.com) dagtochten naar de Friday Harbor en San Juan Island. De route brengt je over de straat van Juan de Fuca en in orca walvis grondgebied. Speciale charters zijn jaar gepland.

Olympisch vlot & kajak (raftandkayak.com) en avonturen via Kayaking (atkayaking.com) zijn twee plaatselijke ondernemingen biedt een meer persoonlijke ervaring van water. Naast reizen van de kajak en verhuur verhuurt het laatste bedrijf paddleboards en mountainbikes. Avonturen via kajakken loopt ook vlot reizen langs de rivier van de Sol-Duc tussen oktober en mei. Wateren West (waterswest.com) is gespecialiseerd in zoetwater vliegvissen reizen langs de Elwha rivier en op andere meren en stromen in en rond Olympic National Park.

Wijn proeverij

Port Angeles is thuishaven van boutique wijngaarden die bezoekers welkom heten. Olympisch kelders Winery (olympiccellars.com) is net buiten Highway 101 ongeveer vijf mijl ten oosten van het centrum. Het middelpunt is een 121-jaar-oude schuur huisvesting een handgebouwde proeverij bar die is ongeveer 20 jaar jonger. Binnen de grillig vormgegeven vintage structuur kunt u genieten van dagelijkse wijn proeverijen, een cadeauwinkel en een "Gathering Room" voor een beetje ontspanning. Kameraadschap kelders (camaraderiecellars.com) is ongeveer twee mijl ten westen van het centrum en biedt wijnproeverij in het weekend tussen mei en oktober. Dit familie gerunde boutique winery begon in 1981 in een garage en nu produceert 3.800 gevallen van product elk jaar. De Harbinger Winery (harbingerwinery.com) is twee mijl verder west en hosts dagelijkse wijnproeverijen in een geconverteerde logboekregistratie vrachtwagen winkel. De proeverij gebied ligt in het centrum van de winery toestaand u om te kijken naar het proces als u genieten van het eindproduct.


gerelateerde artikelen