Natuurlijke Home Remedies voor Cuticle reparatie

October 16

Natuurlijke Home Remedies voor Cuticle reparatie

Gebarsten en ragged nagelriemen zijn niet alleen lelijk--ze ongezond zijn. Beschadigde nagelriemen kunnen bacteriën, schimmels en vuil te krijgen onder de huid, wat leidt tot infectie. Als uw nagelriemen een beetje TLC moeten, zal diepe moisturizers kalmeren en hen genezen. Proberen natuurlijke huismiddeltjes voordat je geld aan dure winkel koopt producten uitgeven.

Milde schade Moisturizer

Kokosolie is een goede vochtinbrengende crème voor droge nagelriemen, en het helpt versterken de cuticula weefsel. Wrijf een erwt-en kleinbedrijf bedrag om toe te passen een kokosnoot olie-behandeling, royaal over elk van uw nagelriemen. Plaats die uw handen in plastic handschoenen en laat de olie zinken voor vijf tot 10 minuten voordat u verwijdert van de handschoenen.

Ernstige schade fopspeen

Ernstige cuticula schade moet een herstellende behandeling die geneest zoals het hydrateert. Meng gelijke delen rauwe honing en olijfolie in een kom. Voeg dezelfde hoeveelheid Aloë vera sap om te helpen genezen eventuele scheuren of gesplitst in de huid. Meng de oplossing goed en royaal toepassen op uw nagelriemen. Blijven masseren gedurende vijf minuten te werken de ingrediënten in de huid. Herhaal de behandeling maximaal drie keer per week tot uw nagelriemen gezond zijn.


gerelateerde artikelen