Bijwerkingen van een 7-daagse Detox

May 26

Bijwerkingen van een 7-daagse Detox

De 7-daagse detox dieet is een populaire detoxificatie-programma, dat varieert van dieetplan en beperkingen, maar duurt 7 dagen. Veel mensen deelnemen aan een detox dieet te raken hun lichaam van toxines, kick start een plan van het gewichtsverlies, het verbeteren van hun huid en spijsverteringsstelsel en het versterken van hun totale energie en gezondheid. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is dat een 7-daagse detox dieet zuiveringen van het lichaam van toxines of verhoogt de vitaliteit, zweren voorstanders van ontgifting programma's bij de effectiviteit. Terwijl het kan verbeteren van huidtoon en reinigen van het lichaam, komt de 7-daagse detox dieet met haar billijk aandeel van bijwerkingen. Deze symptomen zijn het lichaam van de reactie op de verwijdering van afval uit de dikke darm, de lever, de slagaders en de hersenen.

Hoofdpijn

Hoofdpijn zijn een veelvoorkomende bijwerking van een 7-daagse detox programma. Joel Fuhrman, MD, een board-gecertificeerde huisarts en auteur van "Eten te leven: de revolutionaire Plan voor snel en opgelopen gewichtsverlies," verklaart dat als het lichaam probeert om afvalstoffen en toxines te elimineren, hoofdpijn vaak plaatsvinden. Als u knip abrupt cafeïne uit uw dieet, gaat je lichaam door middel van een wachttijd als het werkt als u wilt verwijderen van de opbouw van toxines, die in de gemeenschappelijke cafeïne hoofdpijn resulteren kan. Om te voorkomen dat hoofdpijn, geleidelijk verminderen uw consumptie van cafeïne producten voordat u start uw 7-daagse detox dieet. Volgens de Detox.net website, kunnen hoofdpijn ook optreden als gevolg van de stijfheid in de nek- en schouderklachten spieren, een gemeenschappelijke ruimte voor de opbouw van de toxine. Massage en verwarming pads kunnen aanzienlijk verminderen spanning in de schouders en de frequentie en de mate van detox-gerelateerde hoofdpijn.

Spijsvertering kwesties

Gemeenschappelijke spijsvertering bijwerkingen van een 7-daagse detox dieet zijn opgeblazen gevoel, kramp, winderigheid, misselijkheid en diarree. Deskundigen op de website vragen een genezer aangeven dat de mate van gas, opgeblazen gevoel en kramp u ondergaan tijdens een detox reinigen, is afhankelijk van de algehele conditie van uw dikke darm en de dagelijkse voedingskeuzen voorafgaand aan die betrokken zijn bij het detox dieet. Actieve kool alleen, gember wortel in de vorm van thee, capsules of verteringsenzymen supplementen worden aanbevolen behandelingen voor het opgeblazen gevoel en kramp dat kunnen vergezeld gaan van een 7-daagse detox dieet geschoten.

Misselijkheid treedt op tijdens een 7-daagse detox dieet als de lymfeklieren toxines op zo'n snel tempo loslaat dat de lever heeft voor het beheren van de overschrijding, die wordt uitgestoten met Gal in de maag. Voor het beheren van misselijkheid, stelt Detox.net voor drinkwater of wortelsap. Het is belangrijk om te drinken van vloeistoffen, zoals toxines in het lichaam worden geëlimineerd via urine en ontlasting.

Vruchtensappen, kunnen vooral wanneer gecombineerd met waterverbruik, fungeren als laxeermiddelen, diarree veroorzaken. Het elimineren van het gebruik van een laxerende kruiden tijdens uw 7-daagse detox programma om te helpen de controle diarree. Tieners gezondheid waarschuwt tegen het gebruik van laxerende supplementen, die kan leiden tot uitdroging en uiteindelijk van invloed zijn op het evenwicht en de gezonde werking van het spijsverteringsstelsel.

Emotionele bijwerkingen

U kan het ondergaan van een gamma van emoties, afhankelijk van de specifieke 7-daagse detox programma die u volgt. Angst, prikkelbaarheid en depressie zijn gemeenschappelijke emotionele verstoringen van een detox dieet. Een echte snelle brengt meer negatieve emoties, dan een evenwichtiger 7-daagse detox dieet is.

Huid onevenwichtigheden

De huid is een belangrijke stressbeheersing orgel. Tijdens een 7-daagse detox, huid lijkt vette en acne of kookt kunnen ontwikkelen. Uitslag-achtige symptomen zijn ook niet ongebruikelijk. Huid moet geleidelijk aan terug naar normaal 3 tot 5 dagen na de 7-daagse detox programma is voltooid.

Vermoeidheid

Vermoeidheid is een natuurlijk gevolg van een beperkte dieet. Als het lichaam hard werkt aan het elimineren van afval, zijn energiereserves uitgeput. Aanvulling op uw lichaam door het verhogen van uw inname van vruchtensappen.

Weight Loss and Gain

De meeste artsen en gewichtsverlies deskundigen handhaven dat enig gewicht verloren in een 7-daagse detox dieet is gewoon water gewicht, en kan worden verkregen terug kort nadat het detox dieet is voltooid. Een studie gepubliceerd in de editie van April 2010 van "Psychosomatische geneeskunde," gevonden dat diëten die calorieën beperken tot verhoogde niveaus van cortisol leiden, een stress-hormoon aangesloten op buikvet. "We denken dat dit wellicht een reden hebben een harde tijd bijhouden van gewicht af op de lange termijn, meestal dieters", zegt hoofdonderzoeker A. Janet Tomiyama, een Robert Wood Johnson Stichting gezondheid & maatschappij Scholar aan de Universiteit van Californië, San Francisco.


gerelateerde artikelen