Zijn er voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat de ziekte van Alzheimer?

May 5

Zijn er voedingsmiddelen die helpen voorkomen dat de ziekte van Alzheimer?

Alzheimer is een ziekte die oorzaken van dementie. Naarmate je ouder worden, uw risico op het krijgen van de verhogingen van de ziekte van Alzheimer. Ongeveer de helft van de Amerikanen heeft leeftijd van 85 jaar of ouder deze voorwaarde, volgens de Mayo Clinic. Er is geen behandeling voor deze aandoening, maar het dieet kan invloed hebben op uw risico voor het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer.

Voedsel te consumeren

Levensmiddelen die onverzadigde vetten, vitamine C, vitamine D3, vitamine E, folaat en vitamine B12 mogelijk beschermend tegen de ziekte van Alzheimer. Curcurmin, gevonden in de specerij kurkuma, consumeren kan bieden enige bescherming, mogelijk kost veel groene thee, veenbessen, bosbessen, aardbeien en olijfolie. Echter over het algemeen voedingsgewoonten--zoals het mediterrane dieet of een dieet rijk aan crucifere groenten, donker groene bladgroenten, fruit, vis, noten, tomaten, pluimvee en salade dressings--kunnen de meeste verschil maken, volgens het Fisher Center for Alzheimer Research Foundation.

Levensmiddelen te beperken

Wat je niet eet wellicht net zo belangrijk als wat je eet, wanneer het gaat om het voorkomen van de ziekte van Alzheimer. Het beperken van verzadigde vetten en transvetten. Deze kunnen vrije radicalen die uw cellen beschadigen kunnen, met inbegrip van uw hersencellen veroorzaken. Dit betekent dat beperking van de consumptie van vetrijke vlees en zuivelproducten.

Overwegingen

Onderzoek naar voeding en de preventie is nog in het voorlopige stadium, met de meeste studies nog steeds met behulp van dieren in plaats van mensen. Geen bijzonder eten of het eten van plan is aangetoond dat het consequent te voorkomen dat de ziekte van Alzheimer. Echter, veel van de bovenstaande aanbevelingen gunstig zijn voor de algehele gezondheid en kan helpen voorkomen dat andere gezondheidsvoorschriften gekoppeld aan Alzheimer, zoals hart-en vaatziekten.

Andere preventiestrategie├źn

Uitoefenen, de vermindering van stress en de bouw van de hersenen behoudt zich door te proberen nieuwe activiteiten en puzzels doen kan helpen voorkomen of uitstellen van het begin van de ziekte van Alzheimer. Vermindering van uw risico voor hoge bloeddruk, kunnen hoog cholesterol, diabetes en hart-en vaatziekten ook verminderen uw risico voor Alzheimer is, volgens de Mayo Clinic.

Deskundige inzicht

Eten van een dieet bestaande uit 20% mager 40% complexe koolhydraten, onverzadigde vetten en 40 procent eiwit--samen met zoveel als u van levensmiddelen die hoog in antioxidanten wilt, met inbegrip van spinazie en bosbessen, wordt aanbevolen door de ziekte van Alzheimer onderzoek en preventie Foundation. Zij beveelt met name vis en vegetarische eiwitbronnen, omdat ze niet aan uw consumptie van verzadigde vetten toevoegen.


gerelateerde artikelen