Is het slecht om een Baby op een wandeling in de Winter?

September 5

Is het slecht om een Baby op een wandeling in de Winter?

De koude, besneeuwde weer zou kunnen maken u wilt overlevingscontainer genesteld en verblijven binnen waar het warm en toasty is, maar het is een goed idee om wat frisse lucht, zelfs tijdens de lange wintermaanden. Je baby is gevoelig voor bepaalde gevaren wanneer ze wordt blootgesteld aan koud weer, maar met de juiste hoeveelheid bundeling en enkele eenvoudige voorzorgsmaatregelen, is het volkomen veilig om uw baby voor een wandeling in de winter.

Outdoor Gear

Bundeling van je baby tegen het koude weer is de eerste stap in gaan buiten voor een verfrissende wandeling van de winter. Kleed je baby in lange mouwen en lange broek en een paar sokken bevatten. Twee of drie dunne lagen kunnen helpen beschermen uw baby uit de koude temperaturen, volgens de American Academy of Pediatrics. Een goede regel is om de jurk van je baby in één laag meer dan je draagt. Een warme, zware winterjas zetten over de kleding en wanten, een warme muts en laarzen, voeg indien nodig.

Lengte van de tijd

De lengte van de tocht is afhankelijk van verschillende factoren. Bekijk uw baby voor tekenen van te koud, zoals rode wangen of fussiness. Als je baby lijkt alsof ze ongemakkelijk is, hoofd terug naar huis. De buitentemperatuur is een andere factor. Als de temperatuur onder het vriespunt, u kunt gewoon een snelle wandeling rond het blok, en als de temperatuur onder 20 graden Fahrenheit stort, is het waarschijnlijk beter om op te slaan van de wandeling voor een warmere dag. Controleer de gevoelstemperatuur, ook. Het kan de lucht voelen veel kouder dan de temperatuur, waardoor het te koud voor een lange wandeling kunt maken. Als de temperatuur in de warmere 35 tot 40-graden bereik is, kan je wandeling een beetje langer duren.

Potentiële gevaren

Als uw baby is gebundeld en u te lang blijven niet uit, is het veilig om te worden buiten. Er zijn gevaren met koud weer, als je niet de nodige voorzorgsmaatregelen, al nemen. Baby's die niet gekleed zijn goed voor het weer zijn vatbaar voor onderkoeling en bevriezing. Hypothermie treedt op als uw baby niet op passende wijze gekleed, en het veroorzaakt lethargie, verwarring en ernstige rillen. Bevriezing treedt op als de huid van uw baby wordt blootgesteld aan zeer lage temperaturen. Het zorgt ervoor dat de huid tot verkleurd, hard aanvoelt en pijnlijk. Zonnebrand kan niet steken je geest tijdens de wintermaanden, maar het is een andere zorg die is geheel aannemelijk, maakt niet uit hoe koud het is buiten. In feite, kan de sneeuw tot 85 procent van de zonnestralen, volgens de KidsHealth.org reflecteren. Gebruik een breed-spectrum zonnebrand voor baby's ouder dan 6 maanden. Als uw baby jonger dan 6 maanden oud, vraag uw kinderarts over veiligheid van de zon.

Extra Tips en overwegingen

Als u zich zorgen maakt over uw baby koud, plooi één of twee dunne dekens rond haar, zodra ze vastgebonden in de wandelwagen is. De dekens Voeg extra warmte indien nodig en kunnen gemakkelijk verwijderd worden als uw baby te warm krijgt. Als het de oefening die u naar verlangen bent, overwegen uw baby naar het winkelcentrum of een museum. Hier wandelt u zoveel u wilt terwijl u en uw baby blijven warm en droog. De meeste baby's schelen niet waar je loopt, zolang er genoeg is te kijken.


gerelateerde artikelen