How to Get Rid van Acne bultjes op de wangen en rond de mond snel

August 23

How to Get Rid van Acne bultjes op de wangen en rond de mond snel

Het is nooit perfect glad zeilen als het gaat om bestrijding van hobbelige acne. Maar het goede nieuws is dat er definitieve stappen die u nemen kunt om uw huid schoon te houden zodat vervelende pukkels kunnen snel aan de oppervlakte komen en genezen. De sleutel tot het uitroeien van Pukkels op je wangen en rond je mond is om een consistente huidverzorging routine met benzoylperoxide, salicylzuur en topische retinoïden. Deze acne strijders van over de toonbank en voorschrift-kracht doen het werk snel wanneer deze wordt gecombineerd met een goede reiniging routine en een gezond dieet.

Stap 1

Je gezicht wassen met een acne bestrijden wassen in de ochtend, 's nachts en na u uit te werken. De besten zijn benzoylperoxide en sulfer aan het uitroeien van bacteriën en schil zachtjes weg dode huidcellen. Plaats een klodder reinigingsmiddel op uw vingertoppen, en zachtjes masseren de wash in kleine cirkels rond je hele gezicht. Zorg ervoor om zich te concentreren op uw wangen en rond je mond. Spoel met warm water en dep je gezicht zachtjes met een handdoek.

Stap 2

Voer een ijsblokje langs je wangen en rond je mond gedurende 1 minuut na zuivering. Dit helpt ontsteking en rode merktekens.

Stap 3

Jat een katoenen bal verzadigd met toner langs je hele gezicht, extra aandacht geven aan uw wangen en rond je mond. Toner is een belangrijke stap in de strijd tegen acne omdat het verwijdert overgebleven reinigingsmiddel dat poriën verstoppen kan, het herstelt de natuurlijke pH-balans van de huid en het biedt een andere mogelijkheid om acne te bestrijden ingrediënten op je puistjes en mee-eters. Kies een toner met alcohol, toverhazelaar en glycol zuren, die allemaal olieproductie verlagen en helpen met het scherpen van de poriën. Als je een gevoelige of droge huid hebt, kiest u een alcoholvrij toner.

Stap 4

Een klein beetje schar van beide 2,5 procent of hoger (tot 10 procent) benzoylperoxide op uw wangen en rond je mond. Zorg ervoor dat het hele gebied met een dun laagje bedekt en laten drogen. Andere producten van acne te bestrijden omvatten tretinoïne, azelaïnezuur en tazarotene. Spreken met een board-gecertificeerde dermatoloog waarover actuele medicatie het beste voor uw huid is.

Stap 5

Schep een klein klodder olie-vrije moisturizer op uw vingertoppen, en glad het zachtjes over je hele gezicht. Vochtinbrengende crème is vooral belangrijk voor mensen met een vette huid die gevoelig is voor acne omdat het helpt met het zetten van de nodige hydratatie terug in de huid, zoals bestrijding van acne producten zijn uiterst drogen. Vinden met salicylzuur die poriën gevuld met talg ontstoppen helpen kunnen door het penetreren van de olie-klieren.

Waarschuwingen

 • Blijf uit de zon terwijl het gebruiken van producten acne te bestrijden. Draag een hoed met brede rand en zonnebrandcrème met een SPF 30.
 • Onthouden van het aanraken van je gezicht en popping uw puistjes. Vuil en olie uit uw vingertoppen kunnen ergeren het probleem. Daarnaast houd je haar uit de buurt van je gezicht om te voorkomen dat iedere olie uit je haar aan uw huid is gebonden.
 • Bestrijding van acne producten kunnen vlek platen, kleding en handdoeken. Zorg ervoor dat je gezicht droog is voordat het aanraken van deze dingen.

Tips

 • Tea tree olie is een natuurlijke bloedstelpend middel dat bacteriën kan vernietigen. Kijk voor producten met een concentratie van ten minste 5 procent.
 • Eet een verscheidenheid van laag-glycemische voedingsmiddelen wanneer u acne op je wangen en rond je mond merken. Volgens een studie gepubliceerd in het "American Journal of Clinical Nutrition," voedsel zoals walnoten, zijn bonen en lijnzaad olie rijk aan Omega-3 vetzuren, die kunnen helpen verminderen huidontsteking. Groene bladgroenten en levendige groenten, zoals spinazie, kersen, bramen en bosbessen, hebben antioxiderende eigenschappen die tijdens de duur van uw acne helpen kunnen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C--sinaasappelen, tomaten en aardbeien--proberen om te voorkomen dat acne littekens.

Wat die u nodig hebt

 • Acne bestrijden reinigingsmiddel
 • Handdoek
 • Toner
 • Katoenen bal
 • Ijsblokje
 • Benzoylperoxide of andere actuele behandeling
 • Olie-vrije moisturizer

gerelateerde artikelen