Het gebruik van suiker bij het bakken

August 21

Het gebruik van suiker bij het bakken

Suiker is een hoofdbestanddeel van gebakken goederen, gebruikt in verschillende hoeveelheden in bijna elke verscheidenheid. Brood en pannenkoeken gebruik een kleine hoeveelheid suiker, met rond een paar eetlepels, terwijl dessert brood, gebak, taarten en andere desserts gebruiken grote hoeveelheden suiker, meestal met meer dan een kopje. Suiker heeft vele doeleinden in bakken, hoewel het mogelijk is te vervangen met kunstmatige zoetstoffen.

Doel

Suiker heeft vele doeleinden naast zoetheid toe te voegen aan uw bakken recepten. JoyofBaking.com legt uit dat veel recepten geven gewonnen van de suiker en een vet als boter, ei of olie toe te voegen van lucht- en fluffiness aan het beslag. Dit proces helpt verhogen van de grootte van bepaalde gebakken goederen, zoals taarten, wanneer gebakken. Hoe langer verslaan je de twee samen, de fluffier het gebakken goed zal worden. Suiker heeft ook water, wat in het gebakken resulteert goed die langer. Wanneer gebakken, verandert vaak suiker bruin, verandert de kleur van het recept.

Typen

Verschillende soorten suiker zal de smaak en andere factoren van uw recept veranderen. U gebruikt de witte of bruine suiker, de kleur anders zal zijn als een recept met bruine suiker meer vochtigheid zal hebben. Met behulp van verschillende suiker kristal grootte verandert de fluffiness van het beslag, zoals een cake met een grote submodule groter dan één met een kleine submodule zoals suikerbakkerij suiker zijn zal.

Bedrag

Veel recepten vertellen u gebruik meer suiker dan noodzakelijk, neemt nota van de American Dietetic Association. U kunt dit bedrag verminderen door een vierde en nog een lekkere gebakken goed. Om toe te voegen zoetheid, gebruik kruiden en smaakstof zoals kaneel, vanille of anijs, of fruit of vruchtensap.

Vervangingen

Als u nodig hebt om te bezuinigen op de suiker, is het mogelijk om te gebruiken suiker vervangers in bakken recepten. Een juli 2009-artikel "Diabetes prognose," een publicatie van de American Diabetes Association, merkt op dat u 24 pakjes van sacharine, 2 eetlepels vloeibare saccharine of 1 kopje bruine suiker saccharin in plaats van 1 kopje van reguliere of bruine suiker gebruiken kunt. Gebruik dezelfde hoeveelheid granulaire sucralose voor de hoeveelheid suiker in een recept. Voor andere soorten suiker vervangers, verwijzen naar het pakket richtingen.


gerelateerde artikelen