Ik heb een vette lever met pijn: welke oefeningen kan ik doen?

June 5

Ik heb een vette lever met pijn: welke oefeningen kan ik doen?

Vette lever ziekte is een aandoening tijdens welke vet bouwt tot in de cellen van de lever. Dit wordt meestal veroorzaakt door een sedentaire levensstijl of soms treedt het op als een bijwerking aan drugs. Deze voorwaarde veroorzaakt zelden geen symptomen, maar in zeldzame gevallen kan het leiden tot fatale lever mislukking. Als u hebt u pijn geassocieerd met een ontstoken vette lever denkt, overleggen met uw arts voordat u gaat trainen. Uw arts zal u vertellen of het veilig is te oefenen tijdens aanvallen van pijn.

Symptomen

Als bovenste rechts buikpijn met vette lever ziekte optreedt, dat is een teken van hepatische ontsteking en steatohepatitis wordt genoemd. Uitoefening zal helpen verminderen van de Vet opbouw in uw lever en helpen uw symptomen verdwijnen. Oefeningen zal doeltreffender zijn als in combinatie met andere veranderingen in levensstijl.

Weerstand opleiding

Weerstand trainingsoefening waarvoor minimale abdominale betrokkenheid kunt u verhogen uw spier massa en calorieën te verbranden. Een toename van de spier massa oorzaken een versnellen in uw metabolisme, waardoor meer calorieën in uw lever als vet worden opgeslagen. Zittende krullen, borst persen zittende schouder persen, helling en borst persen zijn weerstand traint met minimale abdominale betrokkenheid die kan worden gedaan terwijl lijden aan pijn geassocieerd met vette lever ziekte.

Aërobe oefening

Een verhoging van uw aërobe activiteit kunt u verminderen het vet rond je lever, zelfs als u last heeft epigastrische--het gebied direct onder je hart--pijn. MayoClinic.com raadt aan een toename van de wandelen om te helpen bestrijden vet opbouw in je lever. Joggen, zwemmen en dans kan worden gedaan ter vermindering van vette build up in uw lever en plaats ze niet een heleboel spanning op uw buik.

Andere veranderingen in levensstijl

Om jezelf te bevrijden van een vette lever en de pijn veroorzaakt, moet u ook wijzigingen aanbrengen om uw dieet en te slapen. Een caloriearm dieet is essentieel in het dwingt uw lichaam om de hem opgeslagen vet te verbranden. Dit zal verminderen het vet opgeslagen overal met inbegrip van in het weefsel van uw lever. Een andere manier om te houden van uw metabolisme snel is ten minste zeven tot negen uur per nacht slapen. Als oefening en dieet niet worden nageleefd, medicijnen en chirurgie mogelijk moet om fatale lever failure te voorkomen.


gerelateerde artikelen