Wat te koppelen met Cheetah Print pompen

June 2

Wat te koppelen met Cheetah Print pompen

Cheetah pompen zijn niet geschikt voor black-tie volledig formele zaken. Je wilt waarschijnlijk niet om ze te dragen naar een sollicitatiegesprek, hetzij. Maar ze zijn perfect voor 's avonds zaken aan de wildere kant--zeggen clubbing of overal waar u maar wilt maken van een plons. Ze zijn ook ideaal voor het kruiden van een casual outfit. Dierlijke print patronen zijn vet door design, dus de rest van je outfit gematigd moet. Controleer de cheetah pompen uw visuele brandpunt.

Cheetah vs. Leopard

In de natuur zijn cheetah en de Luipaard patronen vrij gelijkaardig en gemakkelijk verward. Dientengevolge, in mode de termen Luipaard zijn print en luipaard print bijna uitwisselbaar. Voor de goede orde zijn cheetah patronen goed eenvoudige zwarte vlekken terwijl de vlekken van de Luipaard zijn bleke in het midden met een ring van zwart aan de buitenkant. In beide gevallen, de styling is hetzelfde, dus geen zorgen als uw schoenendoos zei "cheetah" maar uw drukwerk is meer leopard-achtige, en vice versa.

Neutrale kleuren

Ondanks hun vet patroon zijn cheetah pompen in wezen een neutrale schoen. Dus kunnen ze worden gekoppeld met zowat elke andere neutrale kleur bij het bouwen van een outfit. Laat uw cheetah-print-pompen toevoegen van een vleugje avontuur aan een taupe broekpak. Of ze gebruiken om te accentueren de perfecte kleine zwarte jurk.

Rood

Als u denkt rood dat is te vet een kleur te koppelen met luipaard print, denk opnieuw. Red en Luipaard patroon vullen elkaar opmerkelijk goed. Zet op een cocktail-lengte rode jurk en u bent klaar om te verdoven. Houd alle accessoires eenvoudig om niet afleiden van de kracht van deze stijl een-twee punch.

Casual Looks

Mager denim jeans en een Luipaard pomp gaan samen zoals koffie en room. Kies een simpele blouse of tee voor de top. Een zwart of andere tank effen kleur wilt zien er prima uit, ook. Wees niet bang van een beetje ribbels of andere textuur--een kabel trui in taupe, bijvoorbeeld. Jeggings en legging in zwart, wit of een neutrale stevige werken ook hier, zoals kaki en een heldere top. Zelfs sage groen, op de bovenste of onderste, maakt een goede indruk--in feite, de ingetogen kleur helpt een extra dosis van klasse brengen het hele ensemble.


gerelateerde artikelen