Hoe met sinaasappelschillen

August 24

Hoe met sinaasappelschillen

De olie in de sinaasappelschil bestaat uit 95 procent limoneen, een stof die, volgens «««Greenlivingtips.com, wordt gebruikt in industriële kunststoffen productie, maar ook worden toegevoegd aan vele huishoudenreinigingsmachines te geven hen een citrus geur. De website wijst erop dat Florida's jus d'orange industrie produceert 5 miljoen ton peel afval per jaar, die meestal wordt gevoed aan vee. Er zijn vele andere gebruikt voor oranje schil zo goed, dus voordat je het weggooien, kunt u overwegen sommige manieren te nemen rond uw huis en tuin.

Stap 1

Houden muggen en vliegen op afstand. Deze insecten niet zoals limoneen, volgens «««Gomestic.com, dus sommige sinaasappelschil Rasp (of gebruik een Zesteur) en plaats stapels van de geraspte schil, of zest, rond de patio of overal waar vliegende insecten een probleem kunnen zijn.

Stap 2

Get rid van mieren. Mieren, een ook hekel limoneen. Om zich te ontdoen van een ant besmetting, plaats een paar oranje schillen in een blender, voeg een kopje water en meng tot glad. Giet deze oplossing direct op de heuvels van de mier en het schar over toegangen te ontmoedigen mieren uit het invoeren van uw huis.

Stap 3

Ontsmetten van uw huis. Plaats van gedroogde sinaasappelschillen in zakjes of doekzakken, en zet deze waar u een muffe geur, zoals in kasten en dichtst merken. Greenlivingtips.com stelt ook voor om te laten vallen sommige sinaasappelschil in eenheden van de verwijdering van vuilnis en vermalen het omhoog om zich te ontdoen van stank.

Stap 4

Sinaasappelschil gebruiken als aanmaakhout. De olie in de sinaasappelschil is ontvlambaar, volgens «««Gomestic.com, zodat u het gebruiken als aanmaakhout, kunt om te beginnen met branden in uw haard.

Stap 5

Smaak van voedingsmiddelen met oranje zest. Rasp een schil van sinaasappelschil en toevoegen aan soepen, sauzen en salades, stelt Greenlivingtips.com.

Wat die u nodig hebt

  • Fijne rasp of Zesteur
  • Blender
  • Zakjes of doekzakken

gerelateerde artikelen