Lijst van Wal-Mart's generieke geneesmiddelen

January 8

Lijst van Wal-Mart's generieke geneesmiddelen

Wal-Mart heeft een uitgebreid scala aan over-the-counter generieke geneesmiddelen die in het algemeen goedkoper dan hun tegenhangers naam-merk. De Wal-Mart merk heet Equate. Het bedrijf heeft medicatie voor verkoudheden, allergieën, indigestie en vrijwel alles anders beschikbaar van merknaam bedrijven. Hier zijn enkele van hen.

Paracetamol

Wal-Mart markten 11 soorten paracetamol als Equate drugs. Naam-merk equivalenten omvatten Tylenol en Excedrin. Het gelijk Extra sterkte paracetamol in 24-, 100- en 225-capsule verkoopt pakketten. Ook zijn onder het aanbod Equate voor artritis pijn. Voor kinderen heeft Equate kauwgom en druif smaken van paracetamol. Er is ook een pijn Reliever PM met de slaap steun diphendydramine HCL.

Koude en griep

Wal-Mart produceert ook eigen merk versies van koude en griep medicijnen. Gelijk dagtijd is van het Vick DayQuil equivalent in gel GLB en vloeibare vorm. Gelijk Night Time is het NyQuil equivalent. De gel-caps bevatten dextromethorpahn HBR, paracetamol en Doxylaminum succinaat, hetzelfde als de drugs gevonden in de merknaam producten.

Laxeermiddelen

Vijf mg van bisacodyl usp is het belangrijkste ingrediënt van laxeermiddel van Dulcolax. Het is dezelfde stof in gelijk stimulerende middelen LAXEREN tabletten en gelijk vrouwen laxerende tabletten. De Equate merk heeft ook een laxerende met 25 mg sennosides genaamd gelijk maximale sterkte laxerende pillen en andere met 8.6mg sennosides, genaamd gelijk natuurlijke plantaardige laxeermiddel.

Antacida

Wal-Mart maakt vele antacida, elk overeen moeten komen met een naam-merk product. Gelijk Effervescant antacidum & Pain Relief bevat 325 mg aspirine, 1000 mg van citroenzuur en 1,916mg natriumbicarbonaat. Die dezelfde ingrediënten zijn te vinden in Alka-Seltzer. Roze-bismut gelijk tabletten bevatten bismut subsalicylate, gelijk aan Pepto-Bismol tabletten. Gelijk Extra sterkte antacidum tabletten bevatten 750 mg calciumcarbonaat, gelijk aan Tums E-X 750.

Nicotinevervangende

Gelijk gecoat Nicotine kauwgom 2 mg of 4 mg nicotine, bevat net als Nicorette kauwgom. Gelijk transdermaal systeem Patches 7mg nicotine bevatten, net als de Nicoderm patch.


gerelateerde artikelen