Alternatieve medicijnen om Albuterol

May 5

Alternatieve medicijnen om Albuterol

Albuterol is een bronchodilatator die werkt om te ontspannen van vernauwde lucht doorgangen om verbetering van de toegang van de lucht voor mensen ervaren bronchospasme of lijden aan obstructieve luchtweg aandoeningen, volgens Drugs.com. De medicatie wordt geleverd door het gebruik van een inhalator en albuterol kan worden gemengd met andere bronchodilatoren te bieden uitgebreide verlichting van symptomen. Vanwege de mogelijke bijwerkingen van albuterol, kunnen patiënten willen verkennen een aantal van de alternatieve medicijnen te albuterol.

Korte-Acting bèta-Agonist inhaleertoestellen

Korte-acteren Bèta-agonist inhaleertoestellen zijn ontworpen voor het verlichten van beperkte airways binnen 5 tot 15 minuten door het ontspannen van de bronchiale spieren, volgens de patiënt UK-website. Terwijl albuterol zelf een Bèta-agonist inhalator, de gezondheid Scout website merkt op dat er vele andere Bèta-agonist inhaleertoestellen op de markt die geen albuterol als één van hun actieve ingrediënten is. In Amerikaanse markten omvatten deze bitolterol, isoetharine, metaproterenol, pirbuterol en terbutaline. Deze korte-acteren Bèta-agonist inhaleertoestellen doen niet ingegaan op de onderliggende oorzaken van beperking van de luchtwegen, maar alleen het adres van de voorstellende symptoom van moeite met ademhalen.

Korte-Acting Antimuscarinic inhalatoren

Een andere manier om hulp te krijgen van bronchospasme of obstructieve luchtweg aandoeningen is met behulp van antimuscarinic inhalatoren, volgens de patiënt UK-website. Deze inhalatoren bieden dezelfde soort opluchting als albuterol in termen van verbreding van de luchtwegen, maar zijn gemaakt van de chemische ipratropium. Personen die niet de hulp die ze nodig hebben krijgen van Bèta-agonist inhaleertoestellen kunnen vinden dat de overstap naar antimuscarinic inhalatoren hen opluchting geeft, hoewel sommige patiënten willen hebben zowel bij de hand te zorgen ademhaling kan worden hersteld. De patiënt UK website merkt ook op dat de vrijstelling van een antimuscarinic inhaleertoestel duurt de evenveel tijd als de vrijstelling van albuterol, ongeveer 3 tot 6 uur, maar dat de inhalator duurt 30 tot 40 minuten van kracht.

Corticosteroïden inhalatoren

Patiënten die ervaring meer regelmatige opflakkeringen van hun bronchospasme of obstructieve longziekte wellicht geïnteresseerd in corticosteroïd inhaleertoestellen. Deze inhalatoren bieden hetzelfde voorwerp als albuterol ademhaling, maar kunnen de behandeling van de onderliggende oorzaken, alsmede de voorstellende symptoom van ademhaling moeite. Volgens de website van gezondheid Scout komt dit doordat corticosteroïd inhalatoren behandelen de ontsteking in de bronchiën waardoor airway beperking. De meest voorkomende corticosteroïd inhalatoren omvatten beclomethasone, budesonide, ciclesonide, fluticasone en mometasone.


gerelateerde artikelen