Hoe om te gaan met moeilijke tieners

December 15

Uw tiener is streven naar onafhankelijkheid, proberen te achterhalen wie hij is en bepalen wat hij wil uit het leven--allen terwijl het proberen om te passen bij zijn vrienden en er thuis door avondklok op vrijdagavond. Het is gemakkelijk voor een impulsieve tiener te krijgen in de problemen, beginnen drinken of gebruik van drugs, seks hebben of meedoen met een ander riskant gedrag. Terwijl het niet de eenvoudigste taak zal zijn, is het mogelijk openhouden van communicatie, bieden doeltreffende discipline en Bescherm uw moeilijk tiener, ook.

Stap 1

Neem een paar minuten om te onthouden wat is om een tiener. Denk na over de rebelse dingen die je deed en hoe je je voelde over uw ouders. Er waren waarschijnlijk tijden waar je van hen hield en andere tijden waar je niet kon staat te worden in dezelfde kamer met hen. Dat is het leven van een tiener. Haar hormonen zijn woedend, ze ervaren groepsdruk en ze maakt levensveranderende beslissingen regelmatig, zoals of om seks te hebben, of om te drinken op een feestje en of ze in de auto met een vriend die heeft het gebruik van drugs zouden moeten krijgen.

Stap 2

Communiceren met uw tiener voortdurend. Een moeilijke puber zouden kunnen proberen te blazen je uit, maar het is belangrijk om hem laten weten dat u er zult als hij nodig heeft om te praten. Starten wanneer hij in zijn preteens of jonger en gemak in alle moeilijke onderwerpen zoals seks, drugs en drinken en rijden. Als je ongemakkelijk praten over een specifiek onderwerp, uw tiener zal ingaan op het en hij waarschijnlijk niet zal tot u komen met vragen of om advies te krijgen in de toekomst.

Stap 3

Krijg hulp van een professionele licentie geestelijke gezondheid, die is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren. Praat met de therapeut over uw tiener specifieke problemen en krijgen van feedback over de diensten die beschikbaar zijn. Bijvoorbeeld, als u tiener is het gebruik van drugs, zijn er vele behandelingsopties, zoals ontgifting, individuele en gezinstherapie, 12-stap-programma's en korte en lange termijn rehabilitatie.

Stap 4

Maak een gedrag-contract met uw tiener. Omschreven wat u van haar verwachten, wat de beloningen of de bevoegdheden voor het bijhouden van haar einde zijn en wat de gevolgen zullen zijn zal voor het breken van de overeenkomst. U kunt opnemen van academische verbeteringen, wijziging van gedrag en klusjes in het contract, maar probeer realistisch te zijn in uw doelen zodat uw tiener voelt dat ze kan bereiken. Volg door consequent met zowel beloningen en gevolgen.

Stap 5

Kunt u overwegen uw tiener verwijderen van zijn collega's indien nodig omdat ze waarschijnlijk de meest invloedrijke groep in zijn leven zijn. Als zijn vrienden zijn het gebruik van drugs, is hij veel meer kans om dat te doen, ook. Je zou kunnen hebben hem doorbrengen van de zomer met een familielid of kijken naar zomerkamp, buurtgroepen service reizen of opties voor gedrag zomer programma.

Tips

  • Denk niet dat u uw tiener door bail haar uit de problemen helpt. Soms moet ze leren de harde manier via natuurlijke gevolgen. Bijvoorbeeld als ze gevangen krijgt drinken en rijden, niet vechten om de lasten gedaald te hebben. Laat haar verliest haar licentie voor een jaar, moet een boete betalen en nemen drijvende klassen. Ze zal twee keer nadenken voordat ze het weer doet.

gerelateerde artikelen