Hoe te Potty Train een 20-maand-oude

October 14

Hoe te Potty Train een 20-maand-oude

Kinderen beginnen vaak te vertonen tekenen dat ze klaar zijn om het proces van onbenullige opleiding ergens tussen 18 tot 24 maanden, volgens de American Academy of Family Physicians ondernemen. Deze tekens omvatten blijven droog zijn voor twee of meer uren, een belang in het gebruik van het toilet en communiceren dat ze nodig een luier verandering hebben weer te geven. Vanwege haar jonge leeftijd vergt onbenullige opleiding van een 20-maand-oude toewijding en inzet op beide van uw onderdelen. Langzaam gaan en voor te bereiden om terug uit als uw kind sterke tekenen van terughoudendheid of onwil vertoont.

Stap 1

Neem uw kind winkelen voor een onbenullige stoel en opleiding broek of ondergoed. Dr. William Sears, kinderarts en auteur van "The Baby boek: alles u nodig te weten over uw Baby van geboorte naar leeftijd twee," suggereert dat een peuter meer waarschijnlijk is te gebruiken een potje die hij zelf kiest.

Stap 2

Breng wat tijd helpen haar vertrouwd te raken met het proces van onbenullige opleiding. Peuters vaak verandering van elk type--weerstaan en de verhuizing van het gebruik van een luier aan het gebruik van het toilet is een grote. Lees boeken over het potje, liedjes zingen en films bekijken. Teri Crane, de auteur van "Potty Train uw kind in slechts een dag," adviseert haar kijken naar u of een playmate gebruik van het toilet, zodat ze meer vertrouwd met het proces worden kan te laten.

Stap 3

Verwijder zijn kleding vanaf de taille naar beneden terwijl hij in de achtertuin of rond het huis speelt. Dit kan helpen hem de verbinding leggen tussen "gevoel en gaan" volgens Sears. Wanneer u merkt dat hij nodig heeft om te gaan tekenen, vraag hem zachtjes "Go peepee?" of "Go kak?" om hem de woorden die hij gebruiken kan om te beschrijven wat hij voelt.

Stap 4

Neem uw kind naar de badkamer om te zitten op haar potje met regelmatige tussenpozen. De meeste van deze pauzes kunt u maken door hen te plannen op momenten dat je kind normaal haar darmen beweegt of plast. Na een paar succesvolle onbenullige deposito's beginnen kinderen vaak te begrijpen van het concept van het gebruik van het potje.

Stap 5

Afstuderen hem van de luiers. Zodra uw peuter de knie krijgt van het gebruik van het potje, kan hij beginnen met het dragen van losse kleding en ondergoed of opleiding broek. Ongevallen zal gebeuren en doek opleiding broek kunnen helpen absorberen een deel van de puinhoop terwijl nog het gevoel van uw kind te laten een sensatie van nattigheid.

Stap 6

Het versterken van haar opleiding. Herinneren uw peuter gedurende de dag gebruik van het potje, vooral na de maaltijd en vóór het verlaten van het huis. Peter Stavinoha, auteur en klinisch neuropsycholoog bij kinderen medische centrum van Dallas, dringt er bij de ouders te vertellen kinderen gebruik van het potje--niet te vragen--omdat peuters meestal zeggen "nee".

Tips

  • Bieden uitbundige lof voor uw kind onbenullige opleiding successen. Sommige kinderen kunnen zelfs materiële beloningen, zoals stickers of munten, om aan te sporen op een interesse en motivatie in het proces van onbenullige opleiding nodig.

Wat die u nodig hebt

  • Onbenullige stoel
  • Doek opleiding broek of ondergoed

gerelateerde artikelen