7 dranken die zal niet uw dieet ontsporen

February 17

7 dranken die zal niet uw dieet ontsporen

Overzicht

Het is een drukke bar en patroons tientallen niet-zo-geduldig wachten op hun kans om te bestellen. De barmannen zijn nors en talloze flessen lijn de rekken achter de bar, een duizelingwekkende aantal drankje opties suggereren. Plotseling zijn van de barman ogen op u. "Wat moet ya?" Hij blaft, en het klinkt meer als een bestelling dan een vraag. Je bent op de plek, klant, en je zou zweren dat de jukebox speelt de muziek van "Jeopardy!". De tijd lijkt te worden opraakt. Zodat u voor een oude stand-by kiezen en schreeuwen, "Rum en Cola!" Of "Heineken!" Of "White Russian!" Of elke andere betrouwbare, vertrouwde, hoge-in-calorieën drinken. Oh, Nou. U kunt altijd uw dieet hervatten morgen.

Maar het hoeft niet te moeilijk zijn dit. Je hebt het allemaal--sociale leven en een gezonde levensstijl--bereiken van uw doelstellingen van het gewichtsverlies terwijl nog steeds mee in de feestvreugde. U moet weten welke drankjes, genoten in matiging, zal niet vernietigen uw dieet.

Een mojito heeft alleen een theelepel suiker. Het is een goed alternatief voor fruitige cocktails en blended drankjes.


Molly Kimball, voeding schrijver en geregistreerde diëtist

Koppelverkoop een op: De vierpersoonskamers negatieve

Voedingsdeskundigen en gezondheidsdeskundigen eens dat matige alcoholconsumptie geen effect van de gezondheid heeft, en ze in soortgelijke overeenstemming over de kwalen van overmatige consumptie zijn.

Gaande van een bender. Koppelverkoop een op. Krijgen verspild. Noem het wat je wil, Molly Kimball, een geregistreerde diëtist, zegt het levert meerdere klappen aan uw dieet met een cumulatief effect dat onmogelijk wellicht te overwinnen. Ze beschrijft het viervoudige probleem met het drinken van drankgebruik.

Negatieve #1: De calorieën van de drankjes zelf

De schadelijke effecten van een lange nacht van drinken aan uw dieet begint met de vloeibare calorieën die u verbruikt. Zelfs als u lagere calorie-drankjes ondervindt, kunnen ze snel kloppen.

Negatieve #2: Het late avond buffet in uw keuken

Je dronken verlies van remmingen kan u zetten in een karaoke-superster, maar het kan ook leiden tot u polijsten uit de vijf segmenten van overgebleven pizza in de koelkast als je later die avond thuis.

Negatieve #3: Die kater honger

De dag na een nacht van drinken, de waarschijnlijkheid van de beslissingen van de arme voedsel is hoog. De allure van pannenkoeken en bacon is vaak te sterk om te weerstaan.

Negatieve #4: De volgende dag energie zuigen

Misschien zelfs als je hebt gewerkt uit regelmatig, u niet tot uw geplande fietsen klasse de ochtend na een avondje uit. Dus deze drankjes niet alleen calorieën toevoegen, maar ook voorkomen dat u hen af te trekken.

Rode wijn

De gemiddelde 5-oz. glas rode wijn bevat ongeveer 115 calorieën en koolhydraten 4 g. Dit is niet een enorme calorische hit voor de gemiddelde dieter, volgens Marci Cahill-Leach, vice president van vrouwen & mannen voeding en gewicht controlecentra in Metairie, Louisiana.

Cahill-Leach raadt aan dat vrouwen zich tot één glas in de meeste gevallen, beperken moeten terwijl mannen moeten worden beëindigd op twee. En als u wijn met diner ondervindt, suggereert ze tellen de wijn als uw zetmeel voor de maaltijd.

"Geen probleem met een glas" of twee met diner, Cahill-Leach zei. "Maar dat betekent geen pasta, geen brood, geen rijst. Als u wijn ondervindt, moet uw maaltijd beperkt blijven tot mager eiwit en nonstarchy groenten. "

Champagne en schuimwijn

Champagne en andere mousserende wijn bevatten doorgaans over evenveel calorieën als niet-mousserende wijnen--ongeveer 20 calorieën per ounce. Maar champagne houdt een voordeel dat andere wijnen niet, en het wordt verklaard door de natuurkunde van de vloeistof zelf. Omdat champagne een hoofd vormt als gegoten, zodra het schuim verdwijnt, blijft de drinker meestal met veel minder vloeistof dan het glas is toegestaan. Minder champagne in het glas betekent minder calorieën in de maag. Dus als het moment om een glas sprankelende vraagt, gerust meedoen met geen berouw.

De ultralichte bier

Voor decennia had de minnaar van bier op een dieet weinig licht bier opties. In de afgelopen jaren echter calorie-bewuste bierdrinkers hebben ingenomen met de komst van een nog lichter variëteit--het ultralichte bier.

Overwegende dat de gemiddelde light bier ongeveer 100 calorieën per portie van 12 oz. bevat, bieden ultralights een scala van opties met calorieën zo laag als 55 voor de dezelfde dienende grootte. Bud Selecteer 55, Miller Genuine ontwerp 64 en Beck's Premier Light zijn slechts enkele van de meer populaire voorbeelden.

Voor mensen die genieten van het ritueel van het genieten van een brouwsel, mogelijk ultralights het antwoord. Maar worden geadviseerd: terwijl deze bieren lager in calorieën zijn, ze zijn ook lager in alcohol. Het typische ultralichte bier is minder dan 3 procent alcohol door volume, in vergelijking met de gemiddelde 4,5 procent voor lichte bieren. Dientengevolge, zou je jezelf downing manier teveel van hen, waardoor het caloriearm voordeel.

Een Guinness

Een Guinness lijkt misschien de antithese van een light bier. Het is de kleur van melasse, met een rijke, bijna stroperige consistentie en een dikke, romige hoofd. Je zou denken dat het is een one-way ticket naar de loopband. Maar kijkt kunnen bedriegen. Een portie 12-oz. Guinness heeft 126 calorieën. Dat is minder dan een Budweiser, een Heineken of een Miller High Life. Plus, kan een rijke, stout bier zoals Guinness drinken meer voldoening dan een meer waterig pilsner of lager zijn. U kan dus meer bereid om te stoppen na een of twee.

Niet te vergeten, verder de gezondheidsvoordelen van drinken Guinness dan de verrassend laag calorie gehalte. Onderzoekers aan de Universiteit van Wisconsin gevonden antioxidant verbindingen in Guinness die kan voorkomen dat het soort bloed stremmen die leidt tot een hartaanval. Ze beweren een pint van Guiness per dag zoveel mogelijk doet tegen het risico van hartaanval als de dagelijkse lage dosis aspirine die veel artsen adviseren.

(Uw voorkeur Liquor) Met Club Soda Water of dieet Soda

Cocktails kunnen de meeste zeer calorische dranken die u in een bar tegenkomen zult. Maar ze kunnen ook van de laagste. U moet enkel het weten van wat te vragen en wat te vermijden.

"Stick om low-calorie mixers zoals water, club soda en dieet frisdrank," zei Molly Kimball, een geregistreerde diëtist en voeding schrijver gevestigd in New Orleans.

Meest standaard rassen van 80 bewijs drank--whiskey, wodka, rum, gin, tequila, brandy--hebben ongeveer 100 calorieën in een schot. Toevoegen ijs en water of ijs en club soda of ijs en Diet Coke, en je hebt een 100-calorie drankje. Maar als u sinaasappelsap of cola toevoegt, de totale calorie-omhoog schiet.

Kimball raadt weg dranken met vruchtensap, suikerhoudende mixers zoals grenadine en zoete en zure mix en zoete likeuren zoals amaretto en Kahlua te blijven. Als je niet kan zonder een margarita of aardbei daiquiri leven, zegt ze Kruidenieren en bieden een groeiende selectie van suikervrij mixers. Uw plezier van deze zal waarschijnlijk echter beperkt tot happy uur thuis, zoals de meeste bars doen ze niet voorraad.

Het Martini

Letterkundige H. L. Mencken beschreven de martini als "de enige Amerikaanse uitvinding zo perfect als het sonnet." Shaken of geroerd, rechtop of op de rotsen, het is misschien wel de klassieke Amerikaanse cocktail: een subtiele mix van gin--hoewel de wodka martini kan hebben verduisterd de populariteit van de originele--een vleugje Vermout en een olijf of een citroen twist.

Omdat het bestaat uit weinig meer dan de basis drank, is het een lage calorie cocktail. Je krijgt ongeveer 100 calorieën per single-shot martini. En maak je geen zorgen over de olijven. Alleen dragen zij bij aan een extra vijf calorieën.

De Mojito

Als light bier, wijn of een uitgeklede gemixt drankje niet u prikkelen, Kimball beveelt een drankje dat je zou kunnen een beetje leuker overwegen: de mojito.

Een favoriete drank van Ernest Hemingway, van de mojito herkomst is Cuba van de 16e eeuw, hoewel de exacte oorsprong is besproken. In zijn huidige vorm, het combineert rum met warrige mint, limoensap, en suiker of eenvoudige siroop, gegarneerd met club soda en geserveerd op ijs.

Hoewel suiker bevat, zegt Kimball dat het is niet een deal breaker.

"Een mojito alleen een theelepel suiker," ze geconstateerd. "Dus het is een goed alternatief voor fruitige cocktails en gemengde dranken."

Dat theelepel suiker komt neer op slechts 15 calorieën, wat betekent dat de klokken van de typische mojito in 115 tot 130 calorieën. En de verse munt gebruikt in de drank heeft zijn eigen potentiële voordelen. De natuurlijke geneesmiddelen uitgebreide Database geeft aan dat de munt wordt gebruikt voor het verlichten van symptomen van de verkoudheid, hoofdpijn en gastro-intestinale kwesties.

Voor uw gezondheid!

De bottom line is dat de occasionele drankje niet hoeft te worden een killer dieet. Het allen hangt wat je drinkt en in welke mate. Dus de volgende keer dat u uit op de stad bent, heb een paar van deze handige caloriearm drankje-ideeën, en u zult bereid zijn wanneer die barman om u draait en schreeuwt "Wat zal ya hebben?" Als u wijselijk bestellen en matig verbruiken, zal je de volgende ochtend wakker met uw gewichtsverlies plannen intact.


gerelateerde artikelen