Campings in de buurt van Craig (Montana)

March 8

Campings in de buurt van Craig (Montana)

De kleine stad van Craig in west-centraal Montana ligt langs de oever van de Missouri-rivier, ongeveer 8 mijl van de rivier onder Holter Dam. De rivier in de buurt van Craig is breed, diep en vol met forel, waardoor dit gebied een Mekka voor ernstige hengelaars. Meerdere lanceringen van de boot en vliegen winkels getuigen van de ongelooflijke vissen hier; inderdaad, zeven boot hellingbanen toegang tot de rivier binnen acht mijl van Craig in beide richtingen. De gelegenheid te zweven voor mijl van deze majestueuze rek van rivier lonkt veel verblijven voor meerdere nachten.

In Craig

Craig is een klein stadje met minder dan 100 permanente bewoners. Echter bezoekers dit gebied droomt van 4-pond bruine forel overstroming in de zomer. Craig forel Camp (geen website; Brug en Leonard straten, Craig; 877-379-3597), gelegen in het centrum van de stad, heeft drie RV sites, twee hutten en een vakantiehuis op het terrein, alle gewoon voeten uit de rivier. Craig forel Camp beschikt ook over een full-service vliegen winkel. U kunt uw lijn nat juiste van de camping, maar als u liever tijd in de bergen besteden, neem uw mountainbike de 5 mijl naar Wolf Creek. Vanaf daar kunt u de Indische Flats en Hogback berg fiets routes. Paardrijden door de bergen van de grote Belt, u ziet torenhoge kalkrotsen, open bossen en kletterende beken. Als de rit is niet je adem weg genomen, zal het 360-graden uitzicht vanaf de top van de berg Hogback zeker.

Campings onder Holter Dam

Twee campings bevinden zich onder Holter Dam op de Missouri-rivier-- of de "Mighty Mo" met de lokale bevolking. Reizigers op de Interstate 15 annuleertekenzwenking vandoor op Wolf Creek, Exit 226, of op Craig, Exit 234. Het rijden van de snelweg naar de meeste campings is minder dan 10 mijl. De camping Holter Dam (blm.gov) heeft sites voor RVs en tenten. De Wolf Creek Bridge visserij Access-website (fwp.mt.gov) heeft alleen een primitieve Camping, dus RVs en trailers worden niet aanbevolen. Beide campings hebben een zeven-nacht-limit, boot lanceert en het gewelf van de toiletten. Ontspan na uw reis met een wandeling of joggen langs de schilderachtige oevers van de Missouri.

Campings boven Holter Dam

Drie campings lijn het sprankelende water van Lake Holter, ongeveer 10 mijl buiten Craig. Holter Lake, Log Gulch en vertrekpunt campings worden beheerd door het Bureau of Land Management (blm.gov) en zijn een geweldig startpunt voor een aantal outdoor-activiteiten. Alle drie campings hebben plaatsen voor tenten en RVs. Een zeven-nacht verblijf wordt opgelegd aan alle kampeerders, en een kleine vergoeding betaalt vanaf half mei tot half oktober. Als uw fly-rod heeft behoefte aan een pauze, besteed time-out op het meer. De boot Loft jachthaven verhuurt ponton en visserij boten, zodat u kunt het verkennen van bergachtige kust van het meer. De beboste habitat rond het meer oxbow-vormige is waar overvloedige wilde dieren. Doorlopen van het meer in een kajak of kano is een rustige manier om glimp elanden, herten en allerlei watervogels en shorebirds.

Meer kamperen op de Missouri-rivier

Campings en lodges vul snel in de buurt van Craig. Als er geen ruimte in Craig is, is de grootste full-service camping met RV aansluitingen een paar meer mijlen op de rivier in Cascade, Montana. Prewett Creek RV Park Camping (prewettcreekinn.com) is ingenomen met alle RVs, reizen aanhangwagens en tent opstellingen. Zijn alle 19 campings hebben elektriciteit. Douche en wasserette zijn ook ter plaatse. De gerenoveerde camping is geopend van 1 April tot 31 oktober. De kosten van de camping die een goedkoper tarief voor week en maand-lang blijft.


gerelateerde artikelen