Vrije stijl technieken voor een duik-Kick

April 17

Vrije stijl technieken voor een duik-Kick

Zwemmers van alle niveaus kunnen profiteren door raffinage van hun techniek. De vrije slag of borstcrawl is meestal een zwemmer's snelste slag. Hoewel benen nodig een grote hoeveelheid energie, dit niet noodzakelijkerwijs tot de meerderheid van de voortstuwing bij het zwemmen freestyle. Ontwikkelen van de juiste schoppen techniek is cruciaal voor het effectiever gebruik van energie en het voorkomen van oneigenlijk schoppen van u vertragen.

Been kracht

Het bouwen van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen in de benen is een voorwaarde voor het feit dat optimale schoppen techniek. Droge oefeningen zoals lichaamsgewicht squats, lunges en joggen verhoging been kracht en uithoudingsvermogen. Via zwemmen flippers en Trapbeschermers ook vooraf gedefinieerde animaties been kracht en uithoudingsvermogen in het zwembad.

Kick van de heupen

De freestyle kick is afkomstig van de heupen met een lichte bocht in de knie, waardoor je voeten te breken van het wateroppervlak. Schoppen met je knieën zorgt ervoor dat een grote hoeveelheid slepen door uw voorpoten om duik naar beneden onder je lichaam veroorzaken. Dit kan zijn contra-intuïtief aan degenen die lopen en fietsen omdat ze gewend zijn aan het rijden van de knie voor sterkte. Focus op het schoppen van uw heupen en niet proberen om bewust je knieën. Een kleine beweging in de knieën zal van nature.

Wijs je tenen

Je tenen moeten tijdens het schoppen puntige rechtstreeks terug van je benen worden. Gebogen enkels kunnen leiden tot extra slepen en trappen naar voren water, veroorzaken u vertragen en het verspillen van energie. Hoewel het vergroten van de flexibiliteit van uw enkel kan destabiliseren u voor lichte stijging is belangrijk voor de prestaties zwemmen. Geleidelijk verhogen uw enkel flexibiliteit met statische rek en enkel cirkels. Bewust van uw voetpositie tijdens het zwemmen en, indien mogelijk, hebben een collega zwemmer kritiek van uw techniek.

Schoppen frequentie

Het is gemeenschappelijk om te hebben een twee-, vier- of zes-graaf kick. Dit betekent dat één, twee of drie trappen per arm slag. Typisch, de stekken van de korte afstand gebruik een vier - of zes-count schoppen terwijl langer uithoudingsvermogen gebeurtenissen gebruiken een twee - of vier-count kick. Het optimale aantal voor elke gebeurtenis zal afhangen van wat voor jou goed voelt.


gerelateerde artikelen