Etherische oliën die worden gebruikt voor vrouwelijke hygiëne Sprays

April 21

Etherische oliën die worden gebruikt voor vrouwelijke hygiëne Sprays

Overzicht

Voor duizenden jaren worden essentiële oliën hebben geprofiteerd vrouwelijke gezondheid, schoonheid en emotionele welzijn. Etherische oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van plantaardig materiaal, dus je slechts 1 of 2 druppels per kopje gefilterde water moet bij het gebruik van een spray nevel. Dit artikel is niet bedoeld ter vervanging van medisch advies en is gewoon een suggestie voor een natuurlijke aromatische spray voor cosmetische doeleinden. Neem contact op met een arts als u vaginaal ongemak ervaart.

Rose olie

Dichters en andere schrijvers hebben lang peinsde over de roos en zijn verschillende aromatische kwaliteit. Volgens het boek "The aromatherapie Encyclopedia" door Schiller en Schiller, de roos is inheems in het Middellandse-Zeegebied en de Perzen, Grieken en Romeinen zou Baden in de geur en het gebruik tijdens religieuze ceremoniën. Roos olie, koeling en zuiveren kan worden en stress kan verminderen. Het kan pijn en ontsteking verminderen, en het is beschouwd als een afrodisiacum. Rose huidcellen kan regenereren en is vooral gunstig voor droge, rode en ontstoken huid. Voor vrouwen in het bijzonder, is er gezegd dat het helpt evenwicht hormonen en het reproductieve systeem. Al deze kwaliteiten mogelijk aanvullende voor het gebruik ervan voor vrouwelijke hygiëne. Rose is een zeer sterke etherische olie, dus spaarzaam gebruik in uw nevel-spray. Als u wilt een vrouw vaginale gebied schoon te houden, is het beste om alleen water en milde zeep, volgens de website TeensHealth.

Lavendelolie

Lavendel komt van de Latijnse naam lavare, oftewel "wassen", vanwege haar geurige en aangename ruikende bloemen. Volgens de website biologische feiten, kan lavendel helpen "om te verwijderen van nerveuze spanning, verlichten pijn, hoofdhuid en huid desinfecteren, verbeteren van de bloedcirculatie en behandeling van ademhalingsproblemen." Het kan ook helpen met huidaandoeningen vanwege zijn antiseptische en schimmeldodende eigenschappen. Er wordt gezegd om te helpen genezen van wonden en bezuinigingen. Schiller en Schiller schrijven in hun boek dat lavendel lange tijd als een parfum in zepen en lotions gebruikt heeft. Ze staat ook dat lavendel is zuiveren, spieren ontspant, uplifts stemmingen, pijn vermindert en de huid heelt. Deze eigenschappen kunnen het gunstig zijn als toevoeging aan een nevel-spray voor vrouwelijke hygiëne maken.

Kamille olie

De Duitse of Romeinse kamille plant is inheems in zowel Europa als Azië. Schiller en Schiller schrijven dat de bloemen van de Romeinse plant werden gebruikt om de behandeling van spierpijnen en pijnen, zenuwen kalmeren en het verlichten van menstruele problemen. Roomse Kamille is vaak gebruikt in parfums, lotions, crèmes en zepen. Kamille wordt gezegd dat het verheffen van de stemmingen, ontsteking te kalmeren en helpen genezen van de huid, en dus kon helpen met vrouwelijke hygiëne. Biologische feiten beweert ook dat Kamille heeft "zeer goede antiseptische en antibiotische eigenschappen en laat niet biotische infecties--infecties als gevolg van biotische factoren zoals bacteriën, schimmels, etc.--ontwikkelen." Kamille zou ook goed mengen met de roze en lavendel etherische oliën.

Voorzorg

Essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd plantaardig materiaal, daarom is het belangrijk niet toe te passen rechtstreeks aan de vaginale gebied, maar licht door middel van een spray nevel op basis van water. Vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van essentiële oliën. U moet kleine tests op de huid toepassen omdat etherische oliën kan allergische reacties veroorzaken. Nogmaals, Raadpleeg uw primaire gezondheidszorg provider vóór de invoering van alternatieve behandelingen.


gerelateerde artikelen