Symptomen van astma hyperventilatie

July 30

Symptomen van astma hyperventilatie

Wanneer een persoon hyperventilates, betekent dit dat hij heel snel ademt. Dit interfereert met het vermogen van het lichaam te ontdoen van kooldioxide, die normaal wordt uitgestoten bij het uitademen. Zoals de kooldioxide-niveau bouwt, lijken de symptomen van hyperventilatie. Hyperventilatie kan optreden als gevolg van stress of angst, of het kan optreden samen met een longziekte zoals astma. Het is belangrijk om te weten van de symptomen van astma hyperventilatie omdat in ernstige gevallen, dit tot een medische noodsituatie leiden kan.

Snelle ademhaling en piepende ademhaling

De angst van het hebben van een astma-aanval kan leiden tot angst en paniekaanvallen. Op zijn beurt, staat angstig gevoel kan verergeren de symptomen van astma, waardoor voor sommige patiënten hyperventilatie, het National Center for Biotechnology Information. In sommige gevallen kunt de ademhaling diep in een papieren zak gevolgd door het gebruik van een inhaler astma-gerelateerde hyperventilatie symptomen zoals diepe, snelle ademhaling en piepende ademhaling oplossen. Om te vermijden over medicatie, is het echter belangrijk om te informeren van patiënten over de effecten van stress en hoe herkent u het verschil tussen een astma-aanval versus hyperventilatie uit angst.

Gevoelloosheid en tintelingen

Aangezien het astma maakt het moeilijk om Neem diep adem, een astmatische altijd mogelijk niet te erkennen dat hun ademhaling is versneld. Echter, andere symptomen kunnen begeleiden hyperventilatie, en kunnen dienen als waarschuwingsborden. Deze symptomen omvatten een gevoelloosheid of tintelend gevoel in de mond, waarschuwt de Universiteit van Maryland Medical Center. In sommige gevallen kan dit gevoel uitstralen in de armen. Hyperventilatie kan ook leiden tot de mond te voelen droog. Stappen om het verhogen van de kooldioxide in het bloed kan helpen om symptomen te verlichten. Inademen door tuitte lippen of slechts één neusgat zal verminderen de hoeveelheid zuurstof krijgen in, die het niveau van gassen in het bloed kan compenseren. Echter kan een arts ook wilt controleren van het type en het niveau van astma medicatie wordt gebruikt om te helpen de symptomen volledig onder controle.

Benauwdheid

Soms hyperventilatie kan leiden tot een astmaaanval, of erna beweert de AsthmaCare website. Als ademhaling sneller wordt, kan pijn op de borst, benauwdheid of ongemak optreden. Een race-puls, duizeligheid en hartkloppingen kunnen of niet dit kunnen begeleiden. De eerste stap in de behandeling is om te bepalen wanneer de symptomen zijn te wijten aan hyperventilatie en wanneer zij als gevolg van een astmaaanval. Dit kan moeilijk zijn omdat wanneer kooldioxide niveaus in het bloed stijgt, de luchtwegen beperkt worden kunnen, net zoals ze tijdens een astmaaanval doen en symptomen vergelijkbaar kan worden.


gerelateerde artikelen