Wat zijn de voordelen van arganolie?

April 30

Wat zijn de voordelen van arganolie?

Overzicht

Arganolie, ook wel Marokkaanse olie, is afgeleid van de kernels van de argan boom. Het heeft een hoog gehalte aan mono - en poly unsaturated fatty acids, en bevat ook een stof genaamd tocoferol, die vergelijkbaar met vitamine die e. consumptie van arganolie helpen kan bestrijden van hart-en vaatziekten is, bescherming tegen sommige vormen van kanker en voorkomen van insulineresistentie ter bestrijding van de ontwikkeling van diabetes.

Hiermee voorkomt u dat hart-en vaatziekten

Wat zijn de voordelen van arganolie?

Arganolie is aangetoond dat het risico van hart-en vaatziekten. In een studie van 2004 gepubliceerd in het British Journal of Nutrition, bleek Dr. Herrara dat ratten die een dieet met arganolie gevoed aanzienlijk lagere bloeddruk dan degenen die dat niet deden. Verschillende follow-up studies hebben geconstateerd dat een dieet met arganolie een aantal effecten die heeft zowel preventie en behandeling van hart-en vaatziekten. De onverzadigde vetzuren van de olie zal helpen reguleren uw bloedcholesterol, en integratie van arganolie in uw dieet is een manier om het bereiken van uw aanbevolen inname van vet zonder gevaar voor de gezondheid van uw hart.

Arganolie en kanker

Wat zijn de voordelen van arganolie?

Arganolie is aangetoond dat het tempo van celdeling van prostaatkanker te verlagen. Een 2006-studie in kanker onderzoek gemeld dat componenten van arganolie konden vertragen de groei van verschillende soorten prostaat kankercellen. Blootstelling aan componenten van arganolie kon ook de kanker effect van carcinogene agentia op prostaat cellen omkeren. Virgin arganolie is ook rijk aan antioxidanten, zodat het tegen andere vormen van kanker beschermen kan. Antioxidanten helpen herstellen van cellulaire schade, die kan accumuleren en leiden tot genetica mutaties in kanker. Integratie van arganolie in uw dieet kan helpen verminderen uw risico op kanker, en bieden een aantal andere voordelen voor de gezondheid anti-oxidanten is gekoppeld.

Arganolie en insulineresistentie

Wat zijn de voordelen van arganolie?

Arganolie wordt het meestal gebruikt als een behandeling voor diabetes in Marokko. Studies hebben geconstateerd dat arganolie insulineresistentie, een activerende stap in de ontwikkeling van diabetes vermindert. In een studie van 2006, Dr. Haddad gemeld dat arganolie versterkt de cellulaire reactie op lage doses van insuline, een proces dat in diabetes wordt verstoord. Volgens een 2009 studie gepubliceerd in metabolisme, verbruik van arganolie ook omgekeerd de metabole veranderingen die zijn gekoppeld aan het consumeren van een hoge-suiker dieet, verklein de kans op ontstaan van diabetes. Arganolie kan globaal, verminderen van de schadelijke effecten van een koolhydraat-rijk dieet, en beschermen tegen insulineresistentie tegen diabetes en helpen u gezond te houden.


gerelateerde artikelen