Hoeveel gewicht verlies door te snijden suiker en zetmeel voor twee weken?

February 10

Hoeveel gewicht verlies door te snijden suiker en zetmeel voor twee weken?

Twee van de belangrijkste bronnen van de calorieën in het Amerikaanse dieet zijn zetmeel en suiker. Zetmeel in de vorm van brood, pizza en pasta rangschikking tweede, vijfde en zevende op de lijst van de top 10 manieren dat Amerikanen calorieën consumeren, volgens geregistreerde diëtist Suzanne Boos. Suikers in de vorm van desserts op basis van graan en soda rang eerste en vierde. Door te snijden suiker en zetmeel voor twee weken kunt je afvallen, zelfs als u niet je calorieën knipt.

Calorieën tellen

Om vet te verliezen, moet u een calorie-tekort, waar u minder calorieën consumeren dan je bent branden. Een calorie-tekort van 3500 zal leiden tot 1 pond van vet verlies. Dus hangt de hoeveelheid vet die je door te snijden suiker en zetmeel verliezen kunt af van hoeveel van hen je eet. Als u momenteel 500 calorieën per dag van zetmeel en suiker, snijden consumeren zou ze uit gelijk zijn aan 3500 calorieën minder elke week, hetgeen tot 1 pond van vet verlies leiden zou.

Het snelle verlies

Mensen die vaak het aanbreken van een low-carb, of een zetmeel - en suikervrij dieet ervaren eerste snelle gewichtsverlies, zelfs zonder cutting calorieën teveel. De sport diëtisten Australië website wijst erop dat dit verlies te wijten aan een uitputting in glycogeen--de opgeslagen koolhydraten in het lichaam--waardoor ook uw lichaam is om water te verliezen. Dit kan leiden tot tussen een 1 en 3 kilogram, of 2.2 tot en met 6.6 pond verlies in slechts een paar dagen. Zodra u stopt een suiker - en zetmeel-vrij dieet en beginnen met meer koolhydraten eten, zal dit gewicht gaan terug op, hoewel.

Factoring in vet

Bij het starten van een lagere-carb dieet, hebt vaak u te snijden uit verschillende Voedingsgroepen. Als je op dit moment op voedsel zoals rijst, brood, deegwaren, groenten en granen voor een groot deel van je dagelijkse calorieën vertrouwen, kan je uiteindelijk zeer hongerig, gevoel leidt u meer van andere soorten voedsel te eten. Als je te veel vet op een suiker en zetmeel-vrij dieet eet, kan u niet verliezen geen gewicht, zoals u gewoon te veel calorieën consumeren, merkt Dr. Michael Eades.

Kraken de nummers

Het bedrag van gewicht die u kunt verwachten te verliezen wanneer het uitsnijden van zetmeel en suiker hangt af van een aantal factoren. Als uw dieet is momenteel zwaar gebaseerd rond suikerhoudende en zetmeelrijke voedingsmiddelen en u overschakelen naar eten voornamelijk mager eiwitten en groene groenten, kun je verwachten te verliezen tot 5 of 6 pond van water gewicht, plus een andere 3 tot en met 4 van vet verlies. Als je al eet een relatief low-carb dieet, gesneden zetmeel en suikers maar verhogen van uw consumptie van vet en eiwit, u kan niet verliezen geen gewicht of zelfs kan gewichtstoename.


gerelateerde artikelen