Home Remedies voor dikke, droge slijm & droge ogen

June 11

Home Remedies voor dikke, droge slijm & droge ogen

Droge ogen, medisch bekend als keratoconjunctivitis sicca, leiden tot wanneer u niet produceren genoeg tranen om uw ogen gesmeerd te houden. Als uw bindvlies--de slijm membraan bekleding uw oogbol--ontstoken raakt, uw oog kan jeuk, branden of korrelig en droog aanvoelen. U kan zelfs krokant slijm op de hoeken van uw ogen die irriteert uw oogleden, een aandoening bekend als blefaritis ontwikkelen. Als je droge ogen hebt gehad voor een langere periode van tijd, adviseert de Mayo Clinic zien uw arts voor de diagnose en behandeling. Sommige mensen zijn beurt aan home remedies voor de behandeling van droge ogen; Neem contact op met uw arts eerst.

Warm kompres

Van de dokter boek van Home Remedies komt de suggestie van plat op je rug liggen en die betrekking hebben op uw ogen met een washandje vochtige, warme voor vijf tot 10 minuten. Volgens Eric Donnenfeld, M.D., universitair hoofddocent van de opthalmology op de North Shore universiteitsziekenhuis/Cornell Medical College in New York, helpt deze remedie om verbannen krokant deposito's door de openstelling van de verstopte olie-klieren in de hoeken van de ogen.

Eyebright thee

Eyebright--botanisch bekend als Euphrasia officinalis--is een populaire kruidenmiddel voor conjunctivitis en blefaritis. Kruiden 2000 merkt op dat eyebright, een vaste plant die inheems in Europa, glycosiden, plantaardige sterolen en fenol-carboxylic zuren die goed zijn voor de bactericide eigenschappen bevat. Hoewel herbalists vaak een eyebright oplossing als een spoel voor droge en ontstoken ogen, kruiden 2000 waarschuwt schrijven dat zelfgemaakte kruiden eyewashes kunnen bacteriën in het oog introduceren en infecties veroorzaken. U kunt de voordelen van eyebright krijgen door het drinken van het als een infuus. 1 tbsp. van de gedroogde kruid in twee kopjes water 10 minuten koken, en twee kopjes per dag drinken.

Commerciële kunsttranen

U kunt kopen over-the-counter kunsttranen--eigenlijk een mengsel van zout en cellulose--om te helpen kalmeren en smeer je ogen. Donald Doughman, M.D., de professor van opthalmology aan de Universiteit van Minnesota in Minneapolis, waarschuwt echter dat u moet ervoor zorgen dat het product is vrij van alle andere conserveermiddelen. "Als het niet niet-behouden zeggen... niet kopen. Conserveringsmiddelen kunnen schade aan uw ogen,"waarschuwt Doughman.


gerelateerde artikelen