Depressie van het eten van tarwe

March 26

Depressie van het eten van tarwe

Intolerantie voor tarwe kan onderdrukken van het immuunsysteem en leiden tot een biologische dispositie voor depressie. De meeste mensen met een voedselintolerantie weten niet eens dat zij hen hebben. Naast depressieve stemmingen poneert de chronische vermoeidheid en Immune Dysfunction Syndrome Association of America dat individuen kunnen het optreden van chronische aandoeningen die verband met een verminderde immuniteit houden. Deze symptomen en de toe te rekenen omstandigheden kunnen uiteindelijk afbreuk doen aan kwaliteit van leven door ontwikkelen tot chronische vermoeidheidssyndroom, astma, artritis en irritable bowel syndroom, om enkelen te noemen.

Psychologische symptomen

De psychologische symptomen die gepaard gaan met depressie zijn sombere stemming, gevoelens van hopeloosheid of hulpeloosheid, laag gevoel van eigenwaarde, overmatige schuld, wezen gemakkelijk geïrriteerd en een gebrek aan belangstelling in eerder genoten activiteiten. Er kunnen ook problemen behoud van informatie, herinneren van gebeurtenissen uit het verleden of moeite zich te concentreren op taken of belangrijke beslissingen. Sommige mensen zullen ook ervaren een verminderde seksuele drang, angst en paniek aanvallen en terugkerende gedachten aan zelfmoord. Volgens de National Health Service van het Verenigd Koninkrijk, indien deze nieuwe symptomen, kan je hebben ontwikkeld een verhoogde gevoeligheid voor tarwe of afkeer van de ervaren voedsel, dat de perceptie is dat een bepaald levensmiddel groep verantwoordelijk voor medische aandoeningen is. Een licentie voedingsdeskundige kan helpen bepalen welke wegen moeten worden voortgezet.

Fysiologische symptomen

Fysiologische veranderingen kunnen zich ook voordoen met een depressie. Volgens de chronische vermoeidheid en Immune Dysfunction Syndrome Association of America, kan depressie worden geactiveerd door tarwe intolerantie of andere milieu triggers. Als fysieke bewegingen meer rigide worden, kan verminderde of anders vertraagd, er een schuld immuunrespons. Andere kenmerken die betrekking hebben op depressie zijn eetlust wijzigingen die in verlies van het gewicht of winst, en slaapstoornissen resulteren.

Sociale gevolgen

Sociale implicaties met depressie uit tarwe zijn doorgaans het resultaat van lethargie. Symptomen te wijten aan depressie zijn terugtrekking uit familie en vrienden, slechte academische of werkprestaties en relatie stam. Depressie is een ernstige medische en geestelijke gezondheid voorwaarde die op lange termijn gevolgen kan hebben. Als u of een geliefde naar een van de bovengenoemde symptomen lijdt is, is het noodzakelijk om te overleggen met een vergunde professionele gezondheidswerker. Niet alleen kan psychotherapie helpen, maar het maken van levensstijlveranderingen, inclusief dieet, ook kunt beginnen met de situatie omdraaien.

Eliminatie als gedeeltelijke behandeling

Probeer om te bepalen of u een intolerantie voor tarwe producten hebben ontwikkeld, de eliminatie dieet voor maximaal een maand. De beste manier om met dit proces begint wil elimineren alle voedsel met tarwe of tarwe producten in hen. Op de etiketten van de voeding, tarwe producten kunnen worden vermeld als volkoren, verrijkte bloem, hoge glutenvrij meel, eiwitrijk meel, zemelen, farina, graham meel, bulgur, durumtarwe, griesmeel, mout, tarwezetmeel of gemodificeerd zetmeel. Het is een goed idee om deze items volledig elimineren en wees voorzichtig met gebakken voedsel, broodkruimels, crackers, granen, Acker maaltijd, couscous, pasta, spelt, producten met gluten en gehydrolyseerd plantaardig eiwit als ze vaak tarwe derivaten in hen hebben. Als symptomen zijn verbeterd, is het zeer waarschijnlijk dat tarwe de boosdoener is.


gerelateerde artikelen