Vruchtensappen voor gezonde longen

January 10

Weg verontreinigende stoffen te blijven, zijn niet roken en regelmatige lichaamsbeweging deelnemen allemaal manieren om uw longen gezond houden. Naast het leven van een gezonde levensstijl, kan met goede voeding praktijken ook helpen vergroten van de gezondheid van je longen. Bepaalde fruit bevatten anti-oxidanten en vitaminen die nodig zijn voor het houden van uw longen gezond en ziekte vrij.

Long reparatie

Vruchtensappen voor gezonde longen

Mensen die consumeren een dieet dat uit grote hoeveelheden appels en tomaten bestaat zijn minder kans op het ontwikkelen van longproblemen. Volgens Science Daily speculeren onderzoekers dat de voordelen van de longen kunnen afkomstig zijn van de antioxidanten in de schil van de appel en in de tomaten kleuren. Wanneer juicing appels of tomaten, reinig ze grondig en houd de huid op te bewaren zoveel voedingsstoffen zoveel mogelijk. Je kunt als alternatief de apple geheel verwerken in een fruit smoothie.

Verminderen Lung Cancer Risk

Vruchtensappen voor gezonde longen

Vruchtensap waarin donkere bessen zoals frambozen, bramen of bosbessen, kan helpen om het risico van longkanker ontwikkelt. Deze bessen bevatten anti-oxidanten, die cellen tegen schade door vrije radicalen beschermen. Volgens het boek "Super fruit", het consumeren van bessen als onderdeel van een regelmatige gezonde voeding kan helpen verminderen het risico van hart-en vaatziekten met 20 procent. Daarnaast bevatten de bessen anthocyanen, die lager het risico van het ontwikkelen van longkanker.

Risico van COPD

Vruchtensappen voor gezonde longen

Volgens Science Daily, kunt eten van een-en-een-half stukken fruit per dag of een grote eetlepel groenten dagelijks beschermen tegen longemfyseem en chronische bronchitis. COPD is een aandoening die wordt veroorzaakt door chronische bronchitis of emfyseem. Science Daily, stelt dat 15 procent van de rokers ontwikkelen COPD. Chronische bronchiale astma, bronchiolitis, cystic fibrose en bronchiƫctasie worden geclassificeerd als vormen van COPD.

Overwegingen

Vruchtensappen voor gezonde longen

Toevoeging van omega-3 vetzuur voedingsmiddelen zoals noten of flaxseeds kunnen helpen verminderen het risico van longkanker ontsteking, die tot longaandoeningen leiden kan. Volgens de Maryland Medical Center verlagen Omega-3 vetzuren het risico op ontstekingen, hart-en vaatziekten, hoge cholesterol en hoge bloeddruk.


gerelateerde artikelen