Hoe maak je een Budget voor een gezin van 4

February 23

Hoe maak je een Budget voor een gezin van 4

Zitten en het maken van een familie budget mogelijk niet de leukste activiteit je ooit doen. Echter, de inspanning en dacht die u in uw budget zetten kunnen helpen verlichten stress en u toelaten om nog efficiënter beheer van uw geld. Leren aan de begroting voor uw gezin van vier is de eerste stap naar slimme financieel beheer. Als u hebt geprobeerd familie budgettering vóór maar hebben ervaren problemen blijven op schema, probeer nogmaals te stellen uw familie op de juiste financiële weg.

Stap 1

Een lijst van uw vaste maandelijkse kosten. Omvatten hypotheek of huur betalingen, elektriciteit, kabel, voedsel, telefoon, verzekering, leningsbetalingen en transportkosten. Als uw kinderen in de kinderopvang of een prive-school, die kosten ook toevoegen Om ervoor te zorgen nauwkeurigheid, gebruik verleden bankafschriften om een volledige lijst.

Stap 2

Kijk door de afgelopen 12 maanden kosten. Noteer alle uitgaven die jaarlijks worden betaald. Tijdschrift abonnementen, pest control vergoedingen, auto registratierechten, lidmaatschapsgelden en school supplies voor uw kinderen zijn dergelijke uitgaven. Voeg deze samen en wordt gedeeld door 12 om het verkrijgen van de gemiddelde maandelijkse kosten van deze jaarlijkse vaste kosten. Lijst van dit resultaat op uw maandelijkse begroting-blad.

Stap 3

Schrijf uw variabele maandelijkse kosten op uw blad. Een lijst van de kosten van kleding, entertainment, restaurant maaltijden en andere variabele kosten voor zowel volwassenen als kinderen. Vergeet niet te kijken in het afgelopen jaar en omvatten de kosten die het komen niet elke maand, zoals lab schoolgeld, sport of muzieklessen en het kopen van geschenken.

Stap 4

Vergelijk het totaal van uw maandelijkse uitgaven aan uw maandelijks netto-inkomen. Opmerking of uw uitgaven groter of kleiner dan uw inkomen zijn. Onderzoekt elke gebudgetteerde categorie en beslissen als u nodig hebt om die kosten. Uw kinderen in de discussie betrekken als ze oud genoeg zijn.

Stap 5

Herschrijven uw maandelijkse budget met uw aangepaste cijfers. Door het opzetten van een systeem voor automatische overdracht met uw bank om te vestigen of bouwen van een spaarrekening voor onverwachte kosten te bereiden. Budgettering uw spaargeld in uw maandelijkse budget helpt stand de gewoonte van geld te besparen. Moedig uw kinderen te slaan deel van geen geld die zij ontvangen.

Stap 6

Bepaal of u of uw partner verantwoordelijk voor het bijhouden van uw maandelijkse budget. Toewijzen van waarvan inkomen omvat welke kosten als u een gezin twee inkomens. Draaien van de verantwoordelijkheden af en toe om ervoor te zorgen dat beide u begrijpen waar uw inkomsten wordt besteed en hoeveel u elke maand sparen. Verplichten tot open, frequente mededeling.

Stap 7

Opzetten van een envelop systeem te breken van een gewoonte van de creditcard hebt. Verplichten tot het betalen van geld voor zo veel kosten mogelijk. Uw vaste kosten betalen voor de berekening van hoeveel geld je hebt, wordt links voor variabele kosten. Zet het gebudgetteerde bedrag van contant geld in een envelop die bestemd zijn voor elke categorie van de variabele kosten, zoals entertainment, kleren, restaurant maaltijden, koffie en geschenken. Zodra het geld in die envelop verdwenen is, maak geen aanvullende aankopen voor de maand in die categorie.

Waarschuwingen

  • Beware van consolidatie leningen hebt u creditcardschuld.
  • Het analyseren van alle vergoedingen en kosten in verband met spaarplannen.

Tips

  • Budgeting software gebruiken om het proces te stroomlijnen.
  • Overwegen automatiseren leningsbetalingen via uw financiële instelling.
  • Stoppen met het gebruik van creditcards en eventueel openstaande saldi afbetalen.
  • Spaarrekeningen voor uw kinderen zijn vastgesteld.
  • Open een vakantie of feestdag Fonds te helpen sparen voor die kosten.
  • Plegen met een vertrouwde vriend of adviseur over eventuele financiële problemen.

gerelateerde artikelen