Carb-gratis Snacks onder 100 calorieën

July 19

Carb-gratis Snacks onder 100 calorieën

Of u nu een diabetische op zoek naar uw bloedsuikerspiegel onder controle te houden of gewoon wilt elimineren koolhydraten uit je dieet, hoeft niet te bestaan uit voedingsmiddelen die rijk zijn aan koolhydraten snack tijd. In feite, verschillende voedingsmiddelen--meestal vlees--kunnen u een impuls caloriearm, carb-gratis kunt krijgen door de rest van uw dag, met inbegrip van gevogelte, rood vlees, zeevruchten en vlees verwerkt.

Pluimvee

Wanneer u op zoek bent voor een middag snack die is minder dan 100 calorieën en koolhydraten-vrij, kijken niet verder dan een 2-ounce zonder been zonder vel kippenborst, waarin 60 calorieën, 1 gram vet en 13 gram eiwit. Met geen koolhydraten krijgt deze snack 18 procent van de calorieën uit vet en 82 procent uit eiwitten. Turkije is een ander carb-gratis snack laag in calorieën, thats met 94 calorieën per 3-ounce portie. Dit alternatief snack wordt geleverd met de helft van een gram vet en 21 gram eiwit. Een slankere keuze dan kipfilet, kalkoenfilet krijgt 92 procent van de calorieën uit eiwit en 8 procent uit vet.

Schaal-en schelpdieren

De zeevruchten zijn een andere optie die is laag in calorieën carb-gratis snack. Een 1-ounce portie van tonijn heeft 33 calorieën, 8 gram eiwit en geen vet, waardoor dat de snack krijgt alle van zijn calorieën uit eiwitten. Half kopje ingeblikte garnalen bevat 64 calorieën, 13 gram eiwit en 1 gram vet, die met 12 procent vet en 88 procent eiwit breekt. Een middelgrote krab cake bevat 95 calorieën, 5 gram vet en 13 gram vet en krijgt 47 procent van de calorieën uit vet en 53 procent uit eiwitten.

Rood vlees

Rood vlees, zoals rundergehakt en biefstuk, mager stukken kunnen net zo gezond en caloriearm als hun tegenhangers zeevruchten en gevogelte. Bijvoorbeeld, bevat een 1-ounce strip mager biefstuk 53 calorieën, 2 gram vet en 8 gram eiwit. Een 2-ounce patty van mager rundergehakt heeft 76 calorieën, 3 gram vet en 12 gram eiwit. Deze snack alternatieven zijn ook volledig vrij van carb.

Verwerkte vleeswaren

Verwerkte vlezen, zoals lunch vlees en spek, maken levensvatbare carb-gratis snack-opties die minder dan 100 calorieën zijn. Bijvoorbeeld, bevat een 1-ounce segment van kookham lunch vlees 8 calorieën, 2 gram eiwit en geen vet. Een plakje bacon heeft 27 calorieën, 2 gram vet en 2 gram eiwit. Een link van worst is hoog in vet--10 gram per link-- maar carb-vrij en bevat 95 calorieën en 2 gram eiwit.


gerelateerde artikelen