Ontwikkeling van vertrouwen met peuters

February 17

Ontwikkeling van vertrouwen met peuters

Vertrouwen is niet iets dat wordt gegeven; het is iets dat wordt verdiend--zodat het oude gezegde gaat. Vanaf het moment dat zij geboren zijn, ontwikkelen kinderen hun perceptie van de mensen die hen omringen. Tijdens de peuter-jaren, in het bijzonder zijn kinderen het formuleren van hun meningen van anderen en leren wie ze kunnen vertrouwen. Vertrouwen is de hoeksteen van mededogen, volgens de website leren te geven. Peuters die kunnen ontwikkelen vertrouwende relaties met hun ouders zijn meer geneigd om een algehele waardering voor anderen, niet te vergeten een gevoel van zelfrespect en eigenwaarde ontwikkelen.

Te voldoen aan behoeften

Als een ouder, het vrij veel spreekt voor zich dat een van uw primaire rollen is aandacht te schenken aan de behoeften van uw kinderen. Vanaf het moment dat zij geboren zijn, u hen voeden, Baden hen, bieden ze onderdak en hen te beschermen. Als baby's tot peuters groeien, worden ze echter meer en meer onafhankelijke. Dat gezegd hebbende, soms de behoeften van deze leeftijd groep zijn over het hoofd gezien, maar niet opzettelijk. Om te blijven ontwikkelen van vertrouwen met uw peuter, door ervoor te zorgen dat u zijn in harmonie met zijn behoeften en dat u op die behoeften wonen. Luister naar hem terwijl hij speelt; horen zijn aanvragen, zelfs wanneer u echt bezig bent. Zorg ervoor dat u zijn behoeften een prioriteit maken. Hierdoor zal inboezemen een gevoel van vertrouwen in u.

Spelen

Aan het einde van een lange dag werken is het laatste ding dat u kunt doen spelen van treinen of pretenderen te zijn een prinses. Ondanks hoe moe je bent en hoeveel je wilt gewoon te smelten in de Bank, zou tijd om te spelen met uw peuter zijn van het allergrootste belang. Spelen met uw peuter laat haar weten dat u zorg. Op zal tevens verstrekken u een kans om te leren lessen en inboezemen principes en moraal in uw kind. Peuters leren vooral door middel van spelen. Hoe meer je speelt met je peuter, hoe meer ze leert en het meer vertrouwen dat zij in u zullen ontwikkelen.

Lezen

De gelegenheid om te lezen aan uw kind. Lezing zal toestaan u om een band met je kind, die op zijn beurt, bijdragen zal aan het ontwikkelen van een gevoel van vertrouwen. Toevoegen aan dat het feit dat lezing zal uw kind ogen openen voor de wereld, krachtige lessen en vroege geletterdheid vaardigheden zal inboezemen. Lezing is een zeer krachtige activiteit die zal verlaten een enorme impact op uw kind--allen het neemt is een paar minuten en sommige domme stemmen.

Leren

Terwijl de eenvoudigste taken bijna aangeboren bij volwassenen, kinderen lijken kunnen, zijn eenvoudige taken uitdagingen die wachten om te worden geleerd. Zijn tanden poetsen, koppelverkoop zijn schoenen, stampen van aardappelen en vouwen wasserij zijn allemaal dingen dat uw kind u horloges doen. Hij heeft waarschijnlijk een rente in het leren hoe te doen van deze dingen zelf, als goed. Neem een moment om uw kind leren om ze te doen in plaats van gedachteloos het uitvoeren van deze taken op uw eigen. Immers, bent u de eerste leerkracht van uw kind. Wanneer u de tijd neemt om een peuter leert om iets te doen, zal de mate van vertrouwen die hij in u plaatst omhoogschieten.


gerelateerde artikelen