Helpt het drinken van rauwe eieren u Gain gewicht?

February 29

Helpt het drinken van rauwe eieren u Gain gewicht?

Scènes van atleten drinken hele rauwe eieren betekenen in de wereld van film en televisie, een toewijding aan intensieve training. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat eieren laag in calorieën en een rijke bron van vetten en eiwitten zijn, dus leidt tot een vermindering van het personage lichaamsvet percentage tijdens een training. Met een minimale hoeveelheid koolhydraten en calorieën is drinken van hele rauwe eieren echter een ondoeltreffend en potentieel ongezonde manier om gewicht te bereiken.

Calorische inhoud

Terwijl andere voedingsstoffen een effect hebben, gewichtstoename hoofdzakelijk voortvloeit uit het eten meer calorieën dan je elk verbrandt dag. Je moet een extra 3500 calorieën te krijgen 1 pond lichaamsgewicht eten. Een volwassene matig actieve, 150-pond moet ongeveer 2500 calorieën per dag om haar huidige gewicht, met een extra 500 calorieën per dag nodig om te krijgen 1 pond per week te handhaven. Als een groot ei 72 calorieën bevat, vertegenwoordigt dit slechts 2,4 procent van de dagelijkse calorieën nodig om gewicht te bereiken.

Macronutriënten

Ondanks hun minimale calorische inhoud zijn rauwe eieren hoog in eiwitten, vetten en cholesterol. Afhankelijk van uw dieet vertegenwoordigt de 6,3 gram eiwit in één groot ei 13 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van 46 procent voor vrouwen, en 11 procent van de ooi van 56 procent voor mannen. Evenzo omvat de 4.8 gram totaal vet in een groot ei ongeveer 13 tot en met 24 procent van je dagelijkse inname. Zoals de Cleveland Clinic wordt aanbevolen dat je eet minder dan 200 mg cholesterol per dag om een laag risico van coronaire hart-en vaatziekten, benadert de 186 milligram in één groot ei uw dagelijkse maximaal.

Gezondheidsrisico 's

Op hun eigen, rauwe eieren weinig impact hebben op je lichaamsgewicht. Terwijl drinken meerdere per dag verhoogt uw gewichtstoename, maakt hun hoog cholesterol- en vetgehalte risico's voor de ontwikkeling van cardiovasculaire problemen. Zo weinig als twee per dag, bijvoorbeeld, bijna een verdubbeling van de maximale hoeveelheid cholesterol die je zou moeten eten. Het vetgehalte van uw dranken aan toe te voegen een andere verhoogt maar liefst driekwart van uw dagelijkse inname van vet, ondanks het verstrekken van minder dan 10 procent van je dagelijkse calorieën. Verhoogt dit het risico op hart-en vaatziekten, maar het ook ernstig beperkt uw dieet voor de rest van de dag.

Koolhydraten en alternatieven

Volgens de USDA dieet richtsnoeren voor Amerikanen 2010, moet maar liefst 65 procent van je dagelijkse calorieën uit koolhydraten komen. Met minder dan 0,4 gram koolhydraten heeft één groot ei bijna geen invloed op uw dagelijkse koolhydraatconsumptie. In plaats van poging ongezond, ineffectief gewicht krijgen door het drinken van rauwe eieren, moet u het verhogen van uw inname van koolhydraten. Één sneetje brood multi graan, bijvoorbeeld, bevat veel calorieën als een groot ei, 11,3 gram koolhydraten, 3,5 gram eiwit, slechts 1,1 gram totaal vet en geen cholesterol. Daarnaast bevat een sneetje multi graan brood 1.9 gram vezels, die helpt bij het verlagen van uw risico op hart-en vaatziekten.

Iets om te overwegen

Rauwe eieren leveren voedingsstoffen, maar ze kunnen ook bacteriën volgens de USDA voedsel veiligheidsinformatie leveren. Rauwe eieren bevatten bacteriën zoals Listeria
monocytogenes, E-coli en salmonella. Als u ondervindt diarree en braken na consumptie van rauwe eieren, zoek dan onmiddellijk medische hulp.


gerelateerde artikelen