Wat zijn de nadelen van "plantains"?

March 24

Wat zijn de nadelen van "plantains"?

"Plantains", bekend als het koken bananen, zijn een goede bron van kalium en vitamine C, B-6 en A, maar ze hebben ook nadelen. Hoewel "plantains" een soort banaan zijn, beschouwt de American Diabetes Association hen zetmeelrijke groenten die in uw maaltijd carb tellen moeten worden toegevoegd. Enkele typische koken methoden voor "plantains" maken ze ook een relatief hoog-vet voedsel.

Voorbereiding vereist

"Plantains" zijn niet een grab-and-go-voedsel, aangezien gewone bananen. In plaats daarvan moet u voor te bereiden en koken van "plantains". Deze voeding vereist een speciale peeling-techniek. Snijd beide uiteinden uit de weegbree, dan snijd het in verschillende secties. Snij drie verticale spleten in de schil van elk blok voor het verwijderen van de schil in stukjes. U wellicht verwijderen van delen van de schil die aan het vlees met een Officemes vasthouden. "Plantains" zijn meestal gebakken, gebakken of gebruikt in soep of stoofpot.

Suiker en koolhydraten

Veel van de calorieën in "plantains" komen uit suikers. Een kopje gesneden "plantains" heeft 22 gram suiker. Over het geheel genomen is de meeste van de 181 calorieën in 1 kop van "plantains" vandaan van koolhydraten. Als u diabetes en tellen uw koolhydraten wilt aan controle van uw bloedsuiker, weet dat heeft 1 kopje "plantains" ongeveer 30 gram koolhydraten. In het algemeen, de American Diabetes Association adviseert koolhydraten tot en met 45 tot 60 gram per maaltijd te beperken.

Frituren wordt vet toegevoegd

Wanneer "plantains" zijn gebakken, het aantal calorieën is aanzienlijk toegenomen-- en deze extra calorieën uit vet komen. Gewoon 1 kopje gebakken "plantains" heeft bijna 14 gram vet en 365 calorieën. Frituren "plantains" ook wordt toegevoegd aan de koolhydraten tellen, aangezien de "plantains" meer dan de helft van hun water volume verliezen wanneer gekookt op deze manier. Gebakken "plantains" hebben ongeveer 58 gram totale koolhydraten.

Weegbree Chips

Weegbree chips worden vaak verkocht als een snack eten in kruidenierswinkelopslag. Wanneer deze vorm aannemen "plantains", hebben ze 18 gram koolhydraten en 8 gram vet in een typisch 1-ounce presenteren, die kan worden genoteerd op het voedingswaarde-etiket als een portie van 28 gram. Een 1-ounce portie heeft 151 calorieën. De typische weegbree chip is ook gezouten, met 1 ounce geven u 57 mg natrium. Weegbree chips komen meestal in 4 - tot 12-ounce zakken. Eten van een hele 4-ounce bag betekent dat u deelnemen aan meer dan 600 calorieën, 72 gram koolhydraten, 32 gram vet en 228 mg natrium. De American Heart Association adviseert beperken tot 1.500 milligram natrium per dag.


gerelateerde artikelen