Waarom ben ik gewicht krijgen als ik ben uit te werken?

August 8

Waarom ben ik gewicht krijgen als ik ben uit te werken?

Mensen uit te werken voor diverse verschillende redenen, zoals sterkte, sport opleiding te verhogen en gewichtsverlies. Als u uit te werken om gewicht te verliezen, zal u waarschijnlijk worden gefrustreerd als u ziet dat de schaal omhoog in plaats van naar beneden. Wint gewicht tijdens het werk uit kan om verschillende redenen optreden.

Soort training

Overwegen wat voor soort training u aan het doen zijn en hoeveel. Oefenprogramma's zijn niet gelijk gemaakt. Zitten u lopende? Het opheffen van gewichten? Deelnemen aan yoga of Pilates? De intensiteit, duur en type uw aanpak zal aanzienlijk van invloed zijn op de hoeveelheid gewicht je verliest, of krijgen. Bijvoorbeeld, als u op een loopband lopen: ben je lopen te vertragen van een tempo, op geen helling of te weinig helling, spreken of lezen tijdens de training in plaats van de slag met business; vasthouden of leunend op de machine, waarvoor minder werk dan het uitvoeren van de oefeningen op volledige lichaamsgewicht? Elk klein ding u doen of niet doen, zal uw gewicht beïnvloeden.

Aërobe trainingen

Aërobe trainingen zijn de beste voor gewichtsverlies, maar zelfs zij vereisen voldoende tijd en inspanning gezet om resultaten te bereiken. Als je gewicht winnen terwijl die voornamelijk aërobe trainingen deelnemen, werkt u waarschijnlijk niet op een hoog genoeg intensiteit. Als u van het gewicht verkrijgen waren voordat u begon met uitoefening van die u zal nood voor brandwond krijgen genoeg calorieën om eerst maar te stoppen met het gewicht, vervolgens tot gewichtsverlies. Meestal moet u 3500 calorieën één pond verliezen branden. Maar als u waren het verkrijgen van een pond per week voordat u gaat trainen, u nood voor brandwond 7000 calorieën gewoon om te verliezen een pond per week zonder enige andere veranderingen in levensstijl. Probeer interval training te geven uw training een shake. Als je stevig gedurende 30 minuten één keer om de paar dagen; u kunt een extra element van intensiteit te lopen elke dag. U kon lopen twee tot vijf minuten en dan lopen gedurende 30 seconden tot een minuut. Als uw uithoudingsvermogen toeneemt, kunt u het verhogen van de hoeveelheid tijd doorgebracht in de intervallen uitgevoerd.

Krachttraining Workouts

Hoewel krachttraining spieren bouwt, is het niet waarschijnlijk dat bent u verpakking op de pond alleen vanwege het gewicht opleiding. Spier groeit in een tempo van ongeveer één tot twee pond per maand, en gewichtsverlies kan optreden in een tempo van één tot twee pond per week. Krachttraining zonder vet verlies zal u kijken meer volumineuze, en na verloop van tijd, u zal blijven om te zien de schaal hoger gaan. Als u bent het verkrijgen van gewicht terwijl krachttraining, is het waarschijnlijk dat uw rust intervallen te lang zijn, je bent niet genoeg sets, weinig herhalingen uitvoeren en met behulp van slechte vorm--slechte vorm heeft de neiging om minder spieren en meer dynamiek te gebruiken.

Verhoogde eetlust

Voeding is een enorme component om gewichtsverlies te bereiken. U kan worden uit te werken voor een uur, vijf dagen per week, maar als u meer calorieën consumeren dan je verbrandt, je zult blijven om gewicht te bereiken. Oefenen kan je voelen hongeriger, en je kan verhogen uw calorieverbruik en ontkenning van de je branden. Als je merkt dat je hongeriger met verhoogde activiteit, kies voedingsmiddelen rijk aan vezels en eiwit en laag in calorieën.

Overwegingen

Calorieën in vereist gewichtsverlies minder dan calorieën uit. Maar overwegen wat u wilt bereiken. Het getal op de schaal is niet de enige meting van fitness. Vetpercentage, hoe die je kleren passen, de manier waarop die je voelt en hoe je naar jezelf kijkt zijn ook belangrijk. Als u weet dat u teveel lichaamsvet hebt en het doel is gewichtsverlies, moet u verhogen uw aërobe oefening, eet beter en sterkte trein.


gerelateerde artikelen