Bioidentical hormonen die Stop migraine

September 18

Bioidentical hormonen die Stop migraine

Vrouwen ervaren de hoofdpijnen van de migraine vaker dan mannen. Dit verschil kan betrekking hebben op schommelingen in geslacht steroïden zoals oestrogeen en progesteron. Een onderzoek van 2002 gepubliceerd in het medische tijdschrift "Hoofdpijn" bleek dat in tijden van menstruele bloeden, wanneer oestrogeen en progesteron niveaus laag blijven, migraine vaker optreden. Dus, met behulp van bioidentical hormonen substitutietherapie kan nuttig zijn. Deze drugs, vergelijkbaar met de lichaamseigen natuurlijke hormonen, kunnen effectief en veilig stoppen de verschijning van migraine.

Orale oestrogeen

Natuurlijk, menopauzale vrouwen meestal ervaren hoofdpijn als gevolg van de daling in oestrogeen die is gekoppeld aan de leeftijd-gerelateerde veranderingen in hun reproductieve status. Deze verloren oestrogeen vervangen door bioidentical hormonen kan helpen zo'n probleem verhelpen. Een ander experiment in 2002 beschreven in "Hoofdpijn" gekeken naar het effect van estradiol hemihydrate bij postmenopauzale vrouwen die vaak migraine ervaren. Patiënten kunnen gebruik deze variant van oestrogeen mondeling, dat is ongebruikelijk voor een bioidentical drug. Een maand na de inname van de natuurlijke estradiol geproduceerd de meest positieve resultaten van de drie behandelingen geëvalueerd in deze studie. Vrouwen nemen van natuurlijke oestrogeen leed minder migraine-aanvallen en nam minder pijnstillend drugs dan vrouwen met behulp van synthetische oestrogeen. Estradiol hemihydrate had ook een gunstig neveneffect profiel met weinig bijwerkingen gemeld.

Transdermaal oestrogeen

Medisch menopauzale vrouwen ervaren vaak ook migraine. Een klinische proef van 2003 gepresenteerd in "Hoofdpijn" getest vrouwen met migraine nemen een agonist gonadotropin - releasing hormoon voor het opwekken van farmacologische menopauze. Deze patiënten kregen ook transdermaal estradiol voor een termijn van twee maanden. Dit soort oestrogeen wordt beschouwd als bioidentical omdat de huid gemakkelijk het vrouwelijke hormoon zonder toevoeging van synthetische vulstoffen absorberen kan. Resultaten van de studie vermeld dat, ten opzichte van placebo oestrogeen aanzienlijk verminderd ratings van dagelijkse hoofdpijn pijn. Vrouwen in elke groep rapporteerden een vergelijkbaar aantal bijwerkingen.

Percutane oestrogeen

Premenopausal vrouwen ervaren ook aan hun sex steroïde levels gerelateerde hoofdpijn. Het nemen van oestrogeen aanvulling wanneer vrouwelijke hormonen worden lage migraine frequentie en ernst van de hoofdpijn kunnen verminderen. Een verslag van de 2006 aangeboden in de periodieke "Neurology" onderzocht de effecten van percutane estradiol op menstruatie-gerelateerde migraine bij vrouwen in de reproductieve leeftijd. Dit soort bioidentical oestrogeen wordt dagelijks toegepast als een gel op de dij. Vrouwen ontvangen oestrogeen of placebo voor een paar dagen tussen ovulatie en menstruatie. De gegevens bleek dat de bioidentical hormoon frequentie 22 procent ten opzichte van de inerte behandeling migraine verminderd. Oestrogeen toepassing verminderd ook hoofdpijn Ernst vrouwen rapporteerden minder misselijkheid. Bijwerkingen werden gelijkmatig verdeeld tussen de twee voorwaarden.

Micronized progesteron

Vrouwen in de reproductieve leeftijd ervaren menstruele migraine kunnen profiteren van de inname van andere natuurlijke hormonen ook. De auteurs van het papier van een 2003 gepresenteerd in het tijdschrift "Maturitas" staat die progesteron, als gegeven op basis van cyclische, het voorkomen van migraine veroorzaakt door premenstruele wijzigingen kan verminderen. Meest progesteronic medicijnen zijn niet bioidentical, maar artsen micronized progesteron, een natuurlijke vorm van het vrouwelijke hormoon kunnen voorschrijven. Volgens een evaluatie in de "American Family Physician"-2000, kunnen vrouwen dit soort bioidentical hormonale behandeling ontvangen subcutaan, vaginally of mondeling. Micronized progesteron therapie blijft effectief en veilig bij juist gebruik.


gerelateerde artikelen