Het opwarmen van de mosselen

July 30

Het opwarmen van de mosselen

Met hun licht zoute en vlezige smaak zijn mosselen een relatief laag-vet bron van proteïne, ijzer en vitamine B12. Hun aroma werkt met een verscheidenheid van andere ingrediënten, variërend van kokosmelk tot tomaten. Ze koken snel, meestal in minder dan 10 minuten. Terwijl heropwarmen van mosselen mogelijk is, problematisch het aantal.

Algemeen advies

Overgebleven mosselen moeten worden gekoeld hen om vrij te houden van microben die foodborne ziekte veroorzaken. Wanneer u de mosselen koelkast, koelkast hen afzonderlijk. Koelkast hen niet in een saus, stoofpot of een ander type van vloeistof. Om te voorkomen dat de mosselen steeds rubberachtige, moet u hen opwarmen op de zachtste wijze mogelijk. Andere vloeistoffen moeten eerst worden verwarmd met de mosselen later toegevoegd.

Soepen en Chowders

Soepen en chowders zijn ideale manieren om het opwarmen van gestoomde mosselen. Plaats de soep of mosselsoep, zonder de mosselen, in een pan op het fornuis en zet de warmte aan medium. Terwijl de soep is Verwarming, neem de mosselen uit hun schelpen. Indien gewenst, kunt u de mosselen in kleinere stukken gesneden. Zodra de soep wordt verwarmd, voeg de mosselen en warmte tot de mosselen warm. Laat niet de soep of chowder aan de kook, zodra de mosselen zijn toegevoegd; Dit zou resulteren in de rubberachtige vlees.

Pasta sauzen

Op basis van tomaten pasta sauzen werken goed met mosselen. Verwarm uw pasta saus op het fornuis. Zodra de saus warm is, voeg de mosselen. U kunt neem de mosselen uit de shell of laat ze in de shell. Blijven verwarmen de saus tot de mosselen warm zijn. Serveer over linguini of een ander type van pasta.

Mossel taarten

U kunt uw opgewarmd mosselen kan transformeren in een elegant voorgerecht. Verwarm de oven op 350 graden. Breng uw taart schelpen of gebak deeg in kleine scherpe blik en bak totdat ze goudbruin. Verwijder de taart blikken uit de oven en het vlees uit verschillende mosselen toevoegen aan elk tin. Borstel op sommige kruidenboter, indien gewenst. Bak gedurende 5 minuten extra voor het opwarmen van de mosselen.


gerelateerde artikelen