How to Get Rid van het griepvirus

August 17

How to Get Rid van het griepvirus

Griep behandelingen zal niet ontdoen van het virus, maar ze kunnen de symptomen verlichten. Sommige behandelingen kunnen zelfs verkorten de lengte van de tijd die het griepvirus in je lichaam doorbrengt. Thuis blijven van het werk, school of andere activiteiten van de overheidsdiensten, hebt u de griep. U moet zorg voor voldoende rust en drink veel van vloeistoffen.

How to Get Rid van het griepvirus

Stap 1

Raadpleeg een arts als u beginnen te voelen van griep-achtige symptomen, zoals een loopneus, koorts, hoest en lichaam pijn. Als je de symptomen vroeg te vangen, is het wellicht kunnen nemen een antiviral om de griep duur te verkorten.

Stap 2

Behandelen van de symptomen van de griep, zoals nasale infuus, hoesten, koorts, pijn of congestie. Krijg verlichting van pijn van over-the-counter-medicijnen moet u verlichting van de symptomen van de griep tot het virus gaat.

Stap 3

Voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat de verspreiding van de griep: Wash handen regelmatig, gebruik van een weefsel als niezen, gebruiken een desinfecterende handgel en raak je ogen en handen.

Stap 4

Desinfecteer gebieden van uw huis die worden levend van het griepvirus, zoals deurknoppen of hand rails houden kunnen. Het wassen van kleren en lakens om zich te ontdoen van het griepvirus sneller.

Stap 5

Probeer enkele natuurlijke home remedies voor het verlichten van symptomen van de griep: Neem een warm bad, of stoom douche te airways open slapen met een luchtbevochtiger, gebruiken een zoute nasale spoeling, zuigen op hoest druppels te kalmeren een jeukende keel, kippensoep en knoflook te eten.

Waarschuwingen

  • De FDA zegt nu dat over-the-counter medicatie niet moeten worden gegeven aan kinderen onder de leeftijd van 4 jaar.
  • Zoeken naar medische noodhulp voor een hoge koorts, herhaalde braken, lethargisch gedrag, moeite met ademhalen of duizeligheid in een kind.

Tips

  • Praat met uw arts over of moet je een routine griepvaccinatie of nasale spray griepvaccin.

Wat die u nodig hebt

  • Rest
  • Overvloed van vloeistoffen
  • Griep test van arts

gerelateerde artikelen