Wat problemen doen enkele ouders gezicht bij het vinden van kinderopvang?

May 24

Wat problemen doen enkele ouders gezicht bij het vinden van kinderopvang?

Alleenstaande ouders worden geconfronteerd op elk niveau--emotionele, lichamelijke en financiële uitdagingen. Één gemeenschappelijk probleem alleenstaande ouders moeten behandelen is krijgen en het bijhouden van kinderopvang voor hun kind of kinderen. Ouders hebben een systeem van de steun van familie en vrienden zijn in een betere positie, maar zelfs zo, ze hebben problemen met de kinderopvang.

Kosten

Één van de grootste problemen dat alleenstaande ouders hebben in het vinden van kinderopvang is de kosten, wijst het Upjohn Instituut voor onderzoek van de werkgelegenheid. Kinderdagverblijf en te betuttelen kunnen zeer duur en dit kan moeilijk te behandelen, vooral als je niet veel geld te om mee te beginnen maken. Het is gemakkelijk om te voelen van een aanzienlijk deel van uw salaris gaat naar dagopvang of babysitters en er is niet genoeg links te gaan rond. Als dit uw situatie is, neem contact op met uw lokale dag zorgen te zien als een van hen glijdende schaal vergoedingen bieden of "beurzen" aan gezinnen met lage inkomens bieden.

Openingstijden

Veel dag geeft zijn alleen open doordeweekse dagen, overdag. Dit kan prima uitwerken als je een baan van office hebt, maar voor beroepen waarvoor werken nachten, weekenden en vakanties, kan dit een groot probleem opleveren. Bijvoorbeeld, kan een serveerster of een verpleegkundige niet vinden een dagopvang die is geopend van 7 uur tot 18.00 uur erg handig als verschillende nacht een weken die ze tot 11 uur werkt Waarschijnlijk zul je meer flexibiliteit in uren met een particuliere oppas of nanny, maar dat zou ook duurder dan een dagopvang in sommige situaties.

Ziek kind

Zelfs als je hebt gewerkt op een kind zorg-oplossing die werkt voor uw familie--bijvoorbeeld een dagopvang houdt van uw kind en uren op het werk die correspondeert met de uren die de dagopvang open is--kunt u nog andere problemen. Als je kleintje ziek en niet naar een dagopvang gaan, maar u nog steeds om te gaan werken, kan je zelf vast voor een kind zorg oplossing. Hetzelfde probleem kan ontstaan bij vakantie als je nog moet werken en uw kind dagopvang wordt gesloten, zoals de dag na Thanksgiving of Memorial Day.

Verplichtingen

Voor alleenstaande ouders die gaan van een alternatieve route voor kinderopvang, zijn er ook uitdagingen. Als u geen gebruik van een formele dagopvang maken, maar afhankelijk van familie of vrienden om de zorg voor uw kind terwijl u werkt, kan u zich verplicht aan de mensen die zorgverlening voor je kleintje. Bijvoorbeeld, als uw buurman horloges uw kind gratis of tegen een kleine vergoeding, kan je het gevoel dat je nooit nee als zeggen kunt vraagt ze u zorg voor haar kind op uw vrije dagen, of nee zeggen tegen een gunst die ze zou kunnen vragen. Dit kan je je voelt een beetje rancuneus en uit de hand van de situatie.


gerelateerde artikelen