At Home slaap Remedies

March 25

At Home slaap Remedies

De overweldigende hoeveelheid producten en slaap home remedies op de markt vandaag kan maken het moeilijk om te vinden van een slapende remedie die werkt. Wat deze producten maken niet duidelijk is dat er twee soorten slapeloosheid, primaire en secundaire. Primaire slapeloosheid is een kwestie van de slaap gedurende meer dan een maand die medische behandeling vereist. Secundaire slapeloosheid, aan de andere kant, is vaak een symptoom van levensstijl keuzes en dieet. In deze gevallen kunnen at Home slaap rechtsmiddelen slapeloosheid genezen. Als huis slaap rechtsmiddelen niet effectief zijn, kunnen ze dienen als een punt van vertrek in discussies met medische verzorgers.

Ontspan voor het slapen

At Home slaap Remedies

Uitgaven uurtje afbouw voordat bed de gemakkelijkste remedie van het huis slaap is te overwegen. Probeer lezing met een zachte, warme licht in de buurt van het bed. Tekenen van een bad of neem een stomende douche om te ontspannen. Maken een overeenkomst met uw partner niet te hebben van de argumenten en zware gesprekken na 20.00, aangezien ze ertoe aan een slechte nachtrust slaap evenals nachtmerries bijdragen kunnen. Door inachtneming van de grenzen van de slaap, vinden veel mensen dat hun slapeloosheid verdwijnt als een slechte droom.

Meer bewegen

At Home slaap Remedies

Regelmatige lichaamsbeweging kan verminderen stress en een sterke slaapcyclus nachts rechtstreeks te bevorderen. Oefenen voor het slapen, echter kan leiden tot slapeloosheid, dus houd de training beperkt tot de uren van de ochtend of middag. De Medline Plus gezondheid encyclopedie website suggereert dat aƫrobe oefening, in het bijzonder, kunnen niet alleen met het snel in slaap vallen, maar ook met het beveiligen van de herstelmaatregelen gevolgen van ononderbroken diepe slaap. Sommige gemakkelijke manieren om matige lichaamsbeweging thuis omvatten trap-hardlopen, Pilates, met behulp van de loopband en de goede ouderwetse gymnastiek.

Snack voor het slapen

At Home slaap Remedies

Het eten van een snack voordat bed helpen kan bij het in slaap vallen, maar het is belangrijk wat je eet. Blijf weg van zoete snacks, evenals vlees en zware zuivelproducten. In plaats daarvan proberen een snack koolhydraten zoals pasta of aardappelen. Korrels hebben de toegevoegde bonus bevatten tryptofaan, de natuurlijke slaap steun die wordt meestal geassocieerd met Turkije diners. Ook wegblijven van alcohol. Dat slaapmutsje vanavond kan helpen, maar het wordt geassocieerd met het verhogen van slapeloosheid in de lange termijn.

Probeer aromatherapie

At Home slaap Remedies

Probeer een natuurlijke slaap kruid, zoals lavendel. Lavendel is meestal weet voor haar rustgevende geur als een aromatherapie kruid, maar het ook kan worden genomen in kleine doses als een etherische olie. De Universiteit van Maryland Medical Center meldt dat lavendel is gebleken in verschillende studies ontspanning, slaperigheid en een betere kwaliteit van de slaap te bevorderen.

Rekken met Yoga

At Home slaap Remedies

De National Institutes of Health meldt dat yoga een effectieve at Home behandeling voor slapeloosheid is. Deze oude kunst van evenwicht, adem werken en stretching is ook geconstateerd tot gemak stress en angst. Probeer 10 tot 15 minuten van yoga voor het slapen te krijgen in de mentaliteit voor het krijgen van te slapen. Dit kan zijn een prachtige manier om het einde van de dag. Trekken uit de yoga mat is ook een indicator voor anderen in het huis dat u niet lastig gevallen, worden moet tenzij het is een noodgeval.


gerelateerde artikelen