Citroen Detox voor Weight Loss

June 13

De citroen Detox diet, ook bekend als de Master Cleanse, werd gemaakt door Stanley Burroughs in de jaren 1940. Het doel van dit dieet is om elimineren van toxine gevormd in elk deel van uw lichaam, het reinigen van uw nieren, lever, spijsverteringskanaal en het bouwen van een gezonde bloedsomloop. Burroughs oorspronkelijk gemaakt dit dieet het geven van hulp en genezing aan maagzweren in 10 dagen, volgens de gezondheids- en licht Research Institute. Overleg met uw primaire zorgverlener voordat u probeert dit dieet.

Voor Weight Loss

Met behulp van dit dieet voor gewichtsvermindering kan resulteren in een verlies van 2 kg per dag voor de meeste mensen volgens de gezondheids- en licht Research Institute. Helaas, wanneer je dit dieet beëindigt, kan u onmiddellijk winst terug de helft van het gewicht verloren, aangezien de meeste van de verloren gewicht is water gewicht van water en vochtretentie, Self Care adviserende rapporten.

Inhoud

De inhoud van dit dieet zijn biologische citroenen, een rijke bron van vitaminen en mineralen; biologische leerjaar B ahornsiroop, ook hoog in vitaminen, mineralen met een zoete smaak; Cayenne peper, die uw bloed bouwen kan door de toevoeging van vitaminen B en C; en gedestilleerd of gezuiverd water, zegt gezondheid en leven Research Institute.

Voorbereiding

Zal je deze detox drinken door het mengen van de 2 tbsp. van de vers geperste, biologische citroenen, 2 tbsp. van de biologische leerjaar B ahornsiroop en 1/10 tsp. van de cayenne peper in een pot met 8 oz. van kamertemperatuur gezuiverd of gedistilleerd water, rapporten gezondheid en licht Instituut. Betrekking hebben op de pot en schud het mengsel goed. Koud water kan worden gebruikt als u verkiest.

Behandeling

Voor 10 dagen zul je om te drinken tussen 6 tot en met 12 glazen van deze drank elke dag. Geen andere voedsel moet worden genomen terwijl op deze detox dieet, overeenkomstig de gezondheids- en licht Research Institute. Naast de limonade drinken, is het raadzaam dat u aide de ontgiften verwerken door mengen 2 tsp. zeezout in een kwart van warm water en het drinken van dit mengsel eerste ding in de ochtend op een lege maag te reinigen van uw dikke darm. U kunt drinken een kruiden laxerende thee elke ochtend en elke avond als u kan niet dat het zoute water accepteren, meldt de gezondheids- en licht Research Institute.

Gevaren

Extreem lage calorie diëten zoals deze kan verminderen uw lichaam basaal metabolisme terwijl het worstelt om te besparen op energie, meldt Harvard Health Publications. Dit dieet ontbreekt eiwitten, vetzuren en andere essentiële voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft. De laxerende gebruikt als onderdeel van dit dieet kan leiden tot uitdroging, kan uitputten uw elektrolyten en afbreuk kan doen aan de normale stoelgang. Het kan ook spoelen met goede micro-organismen die uw lichaam nodig heeft om uit te voeren van handige functies van de spijsvertering, zegt Harvard Health Publications. Als dit dieet is ook vele malen herhaald, kan je het risico ontwikkelen van metabole acidose, oftewel een verstoring van het zuur-base-evenwicht van uw lichaam. Ernstige metabole acidose zorgt ervoor dat uw bloed te zuur worden die tot coma leiden kan of de dood rapporten Harvard Health Publications.


gerelateerde artikelen