Voetbal Goal Post metingen

September 29

Voetbal Goal Post metingen

Wanneer de kicker in uw favoriete NFL team een veld spel-winnende doelpunt mist, is het gemakkelijk te schreeuwen op de TV dat dergelijke een field goal onmogelijk moeten te missen. Vanuit sommige hoeken, de doelpalen zien er zeer breed-- maar wanneer je op het veld met het spel in de balans, de opening tussen de twee posten kan verschijnen kleine.

Hoogte en breedte

Van de post van een doel dwarsbalk moet zitten 10 voet boven de grond, volgens NFL regel boek. Dit is dezelfde hoogte als een basketbal hoepel, dat is waarom sommige spelers, na het scoren van een touchdown, pretenderen te dunk het voetbal over de dwarsbalk alsof pronken met hun basketbal vaardigheden. NFL doelpalen moeten meten 18 voeten, 6 inch breed. De berichten zelf moeten ten minste 30 voet boven de dwarsbalk uitbreiden.

Historische veranderingen

In de begindagen van de universiteitsvoetbal, in de midden - tot laat-19e eeuw, was het doel-post gewoon samengesteld uit twee staanders in de grond geplant. In 1876, is een kruis bar toegevoegd zodat deze vroege doel posten een "H" look. Niet lang na werden doelpalen opnieuw ontworpen nog eens te meer sterk gelijken op een 'Y'. Doel ook gewend bevinden zich in het midden van de end zone met de dwarsbalk posten en posten rechtsaf langs de doellijn. In 1974 waren de doelpalen verplaatst achter het einde zones, met het kruis bar en de staanders op hetzelfde vlak als de einde-regel aan de achterkant van elke einde zone.

Andere functies

Alle NFL doelpalen moet helder goud worden geschilderd. Meeste college, middelbare school en recreatieve competities hebben ook geel of goud doelpalen. Bovendien moet aan de bovenkant van elke post van het doel, een stevige lint 4 inches breed en 42 inch lange worden aangebracht. De linten helpen de spelers en coaches meten de snelheid en de richting van de wind op trappen.

High School en College doelpalen

Doelpalen op de Universiteit ook meten 18 voet, 6 duim breed, met dwarsbalken die 10 voeten van de grond. In college en high school, echter moeten de staanders alleen 10 tot 15 hoog boven de dwarsbalk. Daarnaast scoren middelbare school doelpalen maatregel 23 voet, 4 duim breed, ter bevordering van meer met een breder doel waartegen te schoppen.


gerelateerde artikelen