Hoe te te nemen Glysine & Lysine samen

September 29

Aminozuren in het dieet zijn nodig om niet alleen make nieuwe eiwitten maar ook dienen als de bouwstenen voor andere stoffen, zoals chemicaliƫn nodig voor de hersenen en hormoon synthese. Glycine om u te helpen met de behandeling van schizofrenie, geheugenproblemen of voor een vergrote prostaat, mag u meenemen. Lysine, aan de andere kant, kan worden gebruikt voor de behandeling van herpes uitbraken en kan ook nodig zijn. Kun je lysine en glycine samen, hoewel de twee aminozuren doorgaans gebruikt worden om afzonderlijke aandoeningen te behandelen. Raadpleeg uw arts alvorens deze of eventuele supplementen.

Stap 1

Praat met uw arts om ervoor te zorgen dat het veilig is voor u te nemen van lysine en glycine is. Glycine kan afbreuk doen aan de doeltreffendheid van een klasse van medicijnen bekend als atypische antipsychotica, die soms worden gebruikt voor de behandeling van schizofrenie en andere medische aandoeningen, EMedTV notities. Lysine, aan de andere kant, kan gevaarlijk zijn voor mensen met een lever- en nieraandoeningen of die hebben een geschiedenis van galstenen, de Universiteit van Maryland Medical Center wordt uitgelegd.

Stap 2

Glycine supplementen volgens de aanbevolen dosering op de verpakking supplementen nemen. EMedTV stelt dat er niet genoeg gegevens om te bepalen van de optimale dosis van glycine, dus volg de instructies op uw supplement is.

Stap 3

Nemen 5.4 mg lysine per pond lichaamsgewicht per dag. Bijvoorbeeld, als u weeg 150 pond, u zou nemen 810 mg lysine per dag adviseert de UMMC. Als u lysine voor de behandeling van herpes neemt, je moet 1000 mg drie keer per dag voor de preventie van uitbraken en 3.000 tot 9,000 mg per dag voor het verlichten van symptomen van herpes, nemen de UMMC wordt uitgelegd.

Waarschuwingen

  • Hoge doses van lysine kunnen leiden tot galstenen en is mogelijk niet veilig is voor mensen met een lever- of nierziekte.
  • Glycine kan interfereren met de doeltreffendheid van sommige medicijnen schizofrenie.
  • Neem geen lysine of glycine als u zwanger bent of borstvoeding zonder overleg met uw arts.

gerelateerde artikelen